NA OVAJ NAČIN DOŽIVITE ZAJEDNIČKI VRHUNAC: Postoje KORACI koje morate ispratiti kako bi uživanje bilo obostrano!

Autor: M.O.

Lifestyle

05.02.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da zajedno uživate!

NA OVAJ NAČIN DOŽIVITE ZAJEDNIČKI VRHUNAC: Postoje KORACI koje morate ispratiti kako bi uživanje bilo obostrano!

Foto: Shutterstock

Par u zanosu

Svi bi voleli da sa svojim partnerom usklade ljubavni ritam i dožive vrhunac u isto vreme. Ipak, iako to nekad deluje nedostižno, znajte da nije. 

Žene kao i muškarci prolaze kroz isti proces koji se sastoji od uzbuđenja, opuštanja i vrhunca. 

Ono što je veoma poražavajuće jeste to što mnogi još nisu sigurni šta je to potrebno da bi dostigli najveći stepen uživanja. 

Simultani orgazam podrazumeva da oba partnera dožive vrhunac uživanja u istom trenutku tokom intimnog odnosa. Ovo iskustvo može ojačati vezu i pomoći paru da se još više zbliži.

Republika

Foto: shutterstock

Poslušajte ove savete i doživite zajednički vrhunac

Simultani vrhunac nije nemoguće postići

Da biste postigli simultani orgazam, važno je osloboditi se pritiska i straha. Neki korisni saveti uključuju neusmeravanje pažnje ciljano ka vrhuncu, pažljivo praćenje potreba partnera i usklađivanje ritma tokom intimnog čina.

Takođe, istraživanja su pokazala da upotreba lubrikanta može povećati se*sualno zadovoljstvo žene i ubrzati dostizanje vrhunca, dok je fokusiranje na klitoris važan deo intimnog čina koji može dovesti do zajedničkog vrhunca.

Simultani vrhunac može biti izazov, ali uz pažljivo praćenje potreba partnera, oslobađanja od pritiska i istraživanja šta najviše prija vašem partneru i vama, može postati deo intimnog života. Važno je otvoreno razgovarati o željama i potrebama kako biste zajedno postigli maksimalno uživanje u se*sualnom odnosu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading