DA LI ZNATE ŠTA JE RIBLJA POZA U KREVETU? Pomoću nje se najviše POVEZUJETE sa partnerom, mnogi je koristite da ni ne znate da se tako zove!

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

30.01.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogima je ova poza omiljena.

DA LI ZNATE ŠTA JE RIBLJA POZA U KREVETU? Pomoću nje se najviše POVEZUJETE sa partnerom, mnogi je koristite da ni ne znate da se tako zove!

Foto: shutterstock

Intimnost u krevetu igra ključnu ulogu u održavanju zdrave i strastvene veze. Kroz promjene u pozi i eksperimentiranje u spavaćoj sobi, parovi mogu otkriti nove razine užitka i povezivanja. Bez obzira na vaše iskustvo ili fizičke sposobnosti, postoji mnogo različitih poza koje možete isprobati kako biste ojačali vašu intimnost i zadovoljstvo u krevetu.

Šta je riblja poza u krevetu?

Riblja poza u krevetu, poznata i kao misionarska poza, jedna je od najpopularnijih se*sualnih pozicija koje parovi praktikuju. Ova poza je vrlo intimna i omogućava partnerima da se približe jedno drugome i ostvare emocionalnu bliskost, ali istovremeno i pruža duboku penetraciju i zadovoljstvo.

Republika

Foto: shutterstock

Ova poza posebno emotivno povezuje partnere

Riblja poza u krevetu dobila je naziv po tradicionalnoj slikovitoj prikazi misionarske. Ova poza je vrlo jednostavna i izvodljiva - partner koji ima više fizičke snage i inicijativu leži na leđima, dok se drugi partner nalazi iznad njega/spreda, tako što je okrenut licem ka partneru. Partner koji je gore ima kontrolu nad pokretima i brzinom penetracije, dok se drugi partner može prepustiti uživanju.

Prednosti riblje poze u krevetu su mnogobrojne. Pored toga što omogućava dublju penetraciju, ova poza omogućava partnerima da održe očni kontakt i emocionalnu vezu tokom se*sualnog čina. Otvorenost lica i mogućnost dodira i ljubljenja tokom ove poze dodatno povećava intimnost i strast među partnerima.

Takođe, poza omogućava partnerima da istraže različite uglove penetracije kako bi postigli maksimalno zadovoljstvo. Partner koji je dole ima mogućnost da povuče noge prema svojim prsima, što povećava penetraciju i stimulaciju G-tačke kod žene. Osim toga, ova poza može biti odlična za dodavanje varijacija u se*sualni život, kao što su upotreba jastuka ili drugih rekvizita za dodatnu podršku ili držanje.

Važno je da partneri prilagode poziciju prema svojim fizičkim mogućnostima i uživanju. Misionarska poza može biti prilagođena dodavanjem jastuka ili promenom ugla penetracije kako bi se postiglo savršeno zadovoljstvo.

Iako je riblja poza u krevetu popularna, važno je imati u vidu da svaki partner ima različite preferencije i potrebe u se*sualnom odnosu. Komunikacija, otvorenost i poštovanje tuđih granica i želja ključ su za ostvarivanje zadovoljavajućeg se*sualnog iskustva. Pažljivo slušajte jedno drugo, budite otvoreni za eksperimentisanje i osluškujte potrebe svog partnera kako biste postigli uzajamno zadovoljstvo.

Ukratko, riblja poza u krevetu, ili misionarska poza, tradicionalna je i omogućava intimnost, povezivanje i duboku penetraciju. Ova poza je popularna kod mnogih parova zbog emocionalne i fizičke bliskosti koju pruža. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading