ALEKSANDAR UBIO SUPRUGU U NALETU LUDILA I BESA! Presudio joj, pa je bacio na trotoar ispred kuće NJENIH RODITELJA! JEZA (FOTO)

Autor: D.B.

Svet

30.01.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar je priznao da je ubio svoju suprugu tokom žustre svađe, nakon čega je telo ostavio na trotoaru i pobegao automobilom.

ALEKSANDAR UBIO SUPRUGU U NALETU LUDILA I BESA! Presudio joj, pa je bacio na trotoar ispred kuće NJENIH RODITELJA! JEZA (FOTO)

Foto: shutterstock

U gradu Rio Grande do Sul u Brazilu, 30-godišnja Debora Mičels pronađena je mrtva na trotoaru, nedaleko od kuće svojih roditelja. Njeno telo bilo je prekriveno crvenim ćebetom, a ubrzo nakon ovog tragičnog događaja, policija je uhapsila njenog supruga Aleksandra Gunšča (50).

Priznanje i hapšenje

Aleksandar je priznao da je ubio svoju suprugu tokom žustre svađe, nakon čega je telo ostavio na trotoaru i pobegao automobilom. Nakon hapšenja, mirno je sarađivao sa policijom i priznao zločin.

Reakcije porodice i prijatelja

Deborin brat, Aleks Mičels, izjavio je da porodica želi pravdu za ubistvo njegove sestre. Prijatelji su opisali Deboru kao osobu koja je "obasjavala prostoriju gde god bi se pojavila" i koja je bila poznata po svojim dobrim delima. Njena iznenadna smrt ostavila je mnoge u šoku.

 

 


Popularnost na društvenim mrežama

Debora je bila veoma popularna na Instagramu, gde je imala na hiljade pratilaca koji su redovno pratili njene edukativne objave o treninzima i bodibildingu. Njen brak sa Aleksandrom trajao je deset godina, ali se spekulisalo da je Debora želela razvod.

Ispraćaj i istraga

Deborino telo sahranjeno je u subotu, dok istraga o ubistvu još uvek traje. Aleksandar je zadržan u pritvoru dok se cela situacija ne razjasni.

Ova tragična priča o smrti mlade influenserke potresla je mnoge, a javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj događaja u vezi sa ovim slučajem.

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading