MISTERIOZNI KRIMINALAC OTKRIO DARKOVU LOKACIJU UBICAMA: Na televiziji otkrio gde se krije srpski begunac, ubrzo nakon toga ga našli i likvidirali

Autor:

Hronika

23.01.2024

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozadina njegovog skrivanja i otkrivanje njegove lokacije došli su do javnosti putem dokumentarca emitovanog u Crnoj Gori krajem 2023. godine.

MISTERIOZNI KRIMINALAC OTKRIO DARKOVU LOKACIJU UBICAMA: Na televiziji otkrio gde se krije srpski begunac, ubrzo nakon toga ga našli i likvidirali

Foto: PRINTSCREEN/G1.GLOBO

Tragično ubistvo Darka Geislera, navodnog pripadnika škaljarskog klana, dogodilo se 5. januara u Sao Paolu, Brazilu, pred suprugom i četvorogodišnjim sinom. Incident je podigao veliku prašinu u podzemlju, a sveže informacije sugerišu na to da je Geisler bio povezan s jednom od najvećih kriminalnih organizacija na Balkanu.

Darko Geisler je bio pod istragom zbog ubistva Andrije Mrdaka, povezanog s Kavčanima, 2014. godine. Brazilski istražitelji su otkrili da se Geisler skrivao pod lažnim identitetom u Brazilu, koristeći slovenačke dokumente na ime Dejan Kovač.

Pozadina njegovog skrivanja i otkrivanje njegove lokacije došli su do javnosti putem dokumentarca emitovanog u Crnoj Gori krajem 2023. godine. Nepoznati sagovornik u emisiji izneo je informacije o Geislerovom bekstvu i njegovim vezama s kriminalnim frakcijama, prenosi Kurir.

Prema rečima sagovornika, Geisler je nakon ubistva Mrdaka slučajno pucao sebi u nogu tokom bekstva, ostavljajući svoj DNK na mestu zločina. Ova greška omogućila je identifikaciju, ali Geisler nikada nije bio uhapšen.

Ubistvo u Sao Paolu usledilo je ubrzo nakon emitovanja pomenute emisije, gde je jedan od učesnika razotkrio lokaciju Geislera. Iako motivi ubistva ostaju nejasni, povezanost između informacija iz emisije i tragičnog kraja Darka Geislera sugerira na moguću osvetu ili interni obračun unutar kriminalnih krugova.

Očekuje se dalje istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog slučaja, a brazilski i crnogorski istražitelji mogli bi sarađivati kako bi razjasnili pozadinu ovog kriminalnog drame koja se proteže preko kontinenata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading