OVE ČETIRI POZE GARANTUJU NEZABORAVNU NOĆ: Za položaj "MAČKE" sigurno niste čuli, a dovešće vas do EKSPLOZIJE u krevetu!

Autor: M.O.

Lifestyle

29.01.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da probudite sve strasti.

OVE ČETIRI POZE GARANTUJU NEZABORAVNU NOĆ: Za položaj "MAČKE" sigurno niste čuli, a dovešće vas do EKSPLOZIJE u krevetu!

Foto: shutterstock

Muškarac i žena u zanosu

Orgazam je za mnoge ljude ključni deo se*sualnog iskustva, ali je važno imati na umu da on ne bi trebalo da bude glavni fokus se*sa ni za jednog partnera. Međutim, zbog činjenice da postizanje orgazma može biti nesrazmerno kod partnera, važno je obratiti pažnju na potrebe oba partnera.

Stimulacija klitorisa kao ključni faktor

Žene doživljavaju puno više zadovoljstva stimulacijom klitorisa, što ukazuje na važnost usredsređivanja na ovo područje. Klitoris često nije dovoljno pažljivo tretiran tokom se*sualnog čina, pa je vreme za promenu fokusa i istraživanje šta zaista dovodi do zadovoljstva.

Republika

Foto: Shutterstock

Vreme je da se prepustite zadovoljstvu u krevetu

 

Položaji koji garantuju vrhunac
 

Poza mačke 


Ova varijacija misionarske poze omogućava povećanje intimnosti i fokusiranje na stimulaciju klitorisa. Položaj omogućava snažnu stimulaciju klitorisa, što može pomoći ženi da maksimalno uživa.

Slobodan kao vazduh

Ovaj položaj pruža osećaj slobode i omogućava dovoljno prostora za stimulaciju klitorisa, dok partnerka ima potpunu kontrolu nad penetracijom.

Čioda

Ovaj položaj omogućava bliskost partnera i raznovrsne osećaje za ženu, uz mogućnost dodatne stimulacije.

Ulepšana misionarka

Kombinacija promene ugla penetracije i brzine omogućava istraživanje tačaka zadovoljstva i otkrivanje preferencija.

Važno je napomenuti da je istraživanje sopstvenog tela kroz samozadovoljavanje ključno za upoznavanje vlastitih potreba i želja, kako bi se se*sualno iskustvo obogatilo i unapredilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading