HAOS U KOMŠILUKU! Žestoka TUČA Bed Blu bojsa i Torcide! Kamere sve SNIMILE! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.01.2024

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđeni neredi dogodili su se u Čapljini.

HAOS U KOMŠILUKU! Žestoka TUČA Bed Blu bojsa i Torcide! Kamere sve SNIMILE! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Navijači Hajduka i Dinama sukobili su se pre nekoliko dana u Čapljini, gradu u Bosni i Hercegovini, a razlog za tuču bili su grafiti koji su Bed Blu Bojsi crtali!

Prema pisanjima medija u Hrvatskoj, navijači zagrebačkog kluba su tokom noći hteli da nacrtaju grafite u gradu kada ih je Torcida napala.

Na video snimku koji uveliko kruži na društvenim mrežama jasno se vidi kako se grupa mladića sukobljava, te i beg navijača za koje ističu da su Hajdukovi.

Mediji u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini su u međuvremenu kontaktirali policiju, međutim, od njih nisu dobili nikakve informacije o nastaloj tuči.

Treba naglasiti podatak da ljuti rivali hrvatskog fudbala Hajduk i Dinamo od početka sezone vode žestoku bobu za osvajanje šampionske titule, ali se u konkurenciju umešala i Rijeka, koja se za sve pita.

Naime, Riječani su aktuelni lideri šampionata Hrvatske i vode na tabeli sa 41 bodom, koliko imaju i Splićani, dok je branilac titule Dinamo tek na trećem mestu sa 37 poena, ali i utakmicom manje u odnosu na pomenuti tandem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading