ĆERKA POKOJNOG DŽEJA NAPRAVILA HAOS! Otvorenim pismom ŠOKIRALA javnost, otkrila ISTINU - DA JE TATA ŽIV, MNOGI BI...

Autor:

Zabava

17.02.2024

23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka pokojnog DŽeja izašla iz ilegale i oplela po mnogima!

ĆERKA POKOJNOG DŽEJA NAPRAVILA HAOS! Otvorenim pismom ŠOKIRALA javnost, otkrila ISTINU - DA JE TATA ŽIV, MNOGI BI...

Foto: youtube.com/printscreen

Džej i Marija

Ćerka pokojnog Džeja Ramadanovskog, Marija Ramadanovski na Instagram profilu imala je potrebu da se obrati pojedincima koji se, kako ona kaže, trude da oblate ime njenog pokojnog oca.

Marija je prestala da ćuti, te je objavila otvoreno pismo, nakon što je odgledala emisiju na Kurir TV, u kom se pričalo o DŽeju. Naime, ono što je Mariju isteralo iz takta jeste što se predstavljalo da Džej u poslednjim danima nije imao nikog oko sebe i da su ga svi zaboravili, zbog čega je ona imala potrebu da se oglasi i kao njegova ćerka odreaguje dostojanstveno.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Ramadanovski Instagram

 

- E, ovako, pošto su ljudi mnogo sebi dali za praov da komentarišu mog oca, samo da bi bili na TV. Ja moram kao njegova ćerka da se oglasim i kažem da se ovaj čovek nalupetao gluposti opasno! Ko ga je zaboravio, ko mu je davao pare i ostalo... Da je Džej živ pola njih ne bi smelo da priča ovakve laži, a i pola njih ne bi bilo na TV, niti bi ih uopšte bilo ko šta pitao. TO što smo moja sestra i ja kulturne i vaspitane, pa ćutimo na sve od kako je tata umro, ne znači da može svako da se pravi pametan i kalja našeg oca na bilo koji način! Mnogo su se ljud uživel i pričaju o Džeju, a videli su ga 5 i po puta u životu. Ajde malo oladite i ostavite mog oca da počiva u miru! Nađite drugi razlog, radite nešto, bavite se nečim, pa idite po TV, a ne da se g*zite na ime mog oca! - napisala je besno Marija Ramadanovski na Instagram storiju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading