EMOTIVAN SNIMAK DŽEJEVE ĆERKE: Prvo oglašavanje nakon vesti o trudnoći, ovako je saznala POL BEBE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.02.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija podelila emotivan snimak!

EMOTIVAN SNIMAK DŽEJEVE ĆERKE: Prvo oglašavanje nakon vesti o trudnoći, ovako je saznala POL BEBE! (VIDEO)

Foto: Instagram

Mlada Marija Ramadanovski, ćerka legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog, uskoro će zakoračiti u svet majčinstva. Njena trudnoća je bila skrivena od javnosti sve do nedavno, kada je odlučila da podeli sa svetom da će postati majka devojčice.

Uzbuđenje oko otkrivanja pola bebe kulminiralo je na maloj zabavi koju su Marija i njen suprug organizovali za najbliže prijatelje i članove porodice. Atmosfera je bila ispunjena rozim i plavim tonovima, a centralni deo događaja bio je balon sa natpisom "Dečak ili devojčica" koji je trebalo da bude probušen. Kada su se roze konfete rasule iz balona, svi su sa oduševljenjem saznali da će Marija dobiti ćerku.

 

 


Marija Ramadanovski nije mogla da sakrije svoje uzbuđenje, te je nakon otkrivanja pola bebe na društvenim mrežama podelila predivan trenutak sa svojim pratiocima. U opisu je napisala "Princeza" i stavila roze srce, jasno pokazujući koliko je srećna zbog dolaska ćerke.

Ovaj emotivan događaj sigurno je obradovao porodicu Ramadanovski, a fanovi sa nestrpljenjem iščekuju dolazak male princeze.

 

 

Podsećamo, Marija je nedavno na Pinku kometarisala film "Nedelja". 

Pogledala sam film, na premijeri i mogu reći da sam zadovoljna onim što sam videla. U isto vreme sam bila srećna i tužna što gledam fim o njemu. Glumci su bili odlični, pohvalila bi ih sve. Moj tata je imao veoma buran i raznovstan život, pa da je film trajao i pet sati, ne bi moglo da se dočara njegov život komplet - rekla je ona.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Marija Ramadanovski

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading