SPREMNA SAM DA POGLEDAM FILM O TATI! Ćerka Džeja Ramadanovskog sa KNEDLOM U GRLU, progovorila o "Nedelji", pa RASPLAKALA SVE!

Autor:

Zabava

12.01.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Ramadanovski priznaje da joj film o pokojnom ocu budi velike emocije.

SPREMNA SAM DA POGLEDAM FILM O TATI! Ćerka Džeja Ramadanovskog sa KNEDLOM U GRLU, progovorila o "Nedelji", pa RASPLAKALA SVE!

Foto: instagram.com/marija_ramadanovski

Dugo očekivano ostvarenje inspirisano životom pevača narodne muzike Džeja Ramadanovskog stiže na veliko platno, a njegova porodica jedva čeka da pogleda film "Nedelja".

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Marija Ramadanovski ide na premijeru filma "Nedelja"

Naime, Džejeva ćerka, Marija Ramadanovski nestrpljiva je da pogleda film "Nedelja", za koji i sama kaže da je spremna, mada se u njoj bude razna osećanja.

Republika

Foto: instagram.com/marija_ramadanosvki

Marija je volela da provodi vreme sa ocem

Ići ću na premijeru filma koja je zakazana za 16. januar. Nisam imala prilike da pogledam film ranije, želela sam da to bude upravo na premijeri i spremna sam za to. Nešto sam malo čula pesmu "Za kraj", ali znam da je Ceca svakako najbolja u tome. Super je sve iznela - rekla je Marija za medije.

Inače, Marija je nedavno priznala zbog čega niko od porodice nije bio na premijeri trejlera za film "Nedelja" koji govori o životu njihovog oca. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Marija sa suzama u očima priča o pokojnom ocu

- Mi nismo bili pozvani na taj događaj. Ja nisam ni znala kada će se to desiti! Koliko sam upućena to je bila prezentacija trejlera samo za medije. Znali smo da treba da bude organizovana, ali nismo znali kada. Mi smo na vezi sa svima u produkciji filma i upoznati smo sa gotovo svim dešavanjima, pa ću ja svoj sud o filmu dati kada bude bila premijera. Verovatno ćemo gledati predpremijeru takođe! Nadam se da će moj otac biti predstavljen verodostojno i baš onako kakav je bio - rekla je Marija, pa dodala:

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Džej sa porodicom

- Mi kao porodica smo dobili scenario, ali nismo učestvovali u njemu. Ja praktično nisam bila ni rođena, pa o tom vremenu ne bih mogla ni da pričam. U fimu se obrađuje period do 1992.godine, a u izradi scenarija su učestvovali tatini prijatelji koji su upućeni u sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading