PROCURIO CENOVNIK SANDRE AFRIKE: Evo šta se krije iza njene karijere, OVOME se niko nije nadao!

Autor:

Zabava

12.01.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika progovorila o ceni njenih nastupa!

PROCURIO CENOVNIK SANDRE AFRIKE: Evo šta se krije iza njene karijere, OVOME se niko nije nadao!

Foto: instagram/prinstscreen sandraafrika

Sandra Afrika

Nakon nedavnog nastupa na Trgu republike za doček Nove godine, pevačica Sandra Afrika je povećala cenu svog nastupa za duplo. Umesto dosadašnjih 7.000 evra, pevačica sada uzima 14.000 evra po nastupu. U izjavi za medije, Sandra ističe da ne odlučuje o svojoj ceni već da je to deo posla koji prepušta svojim menadžerima. Ona ističe da je cena skočila za duplo, ali da je to deo posla koji njeni menadžeri sređuju.

Sandra ističe da je pesma "Devojka tvoga druga" donela veliki uspeh, posebno na svadbama gde peva ponekad i do 20 puta. Sa ovom pesmom, pevačica je postigla veliki uspeh i za njen nastup na svadbama dobija čak 5.000 evra. Ističe da voli narodni zvuk i da je srećna što je njena pesma toliko dobro prihvaćena.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Sandra Afrika

 

- Ne odlučujem o svojoj ceni. Tu su menadžeri koji naprave sve kako treba. Oni odlučuju o tome kako će biti i šta će biti. Istina je da je cena skočila za duplo, ali oni to sve sređuju. Taj deo posla je njehov. Ja sam tu samo da pevam - poručuje Sandra i dodaje:

Pevačica priznaje da je u mladosti volela da nosi provokativnu garderobu, ali ističe da su kasnije i njene starije koleginice počele da se oblače na sličan način. Ipak, Sandra ističe da je bila često na meti kritika zbog svog stila oblačenja, pri čemu su je često prozivali zbog provokativnosti.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Sandra Afrika

 


Sandra Afrika ističe da je srećna zbog svog uspeha i da se raduje budućim nastupima i novim pesmama koje će svojoj publici predstaviti.

- Na svadbama je normalno da se uzme veliki bakšiš. Sa svojom pesmom "Devojka tvoga druga" sam napravila veliki uspeh. Voli narod takav zvuk. Pevam ponekad i po 20 puta na svadbama. Negde je to i normalno, a baš sam za tu pesmu dobila 5.000 evra - zaključuje ona u emisiji "Ekskluzivno".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading