VLAHOVIĆ PREKINUO GOLGETERSKU SERIJU: Inter bolji od Juventusa u DERBIJU kola!

Autor:

Sport

04.02.2024

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se Dušan dobro pokazao.

VLAHOVIĆ PREKINUO GOLGETERSKU SERIJU: Inter bolji od Juventusa u DERBIJU kola!

Foto: www.profimedia.rs

Vlahović u prodoru

Fudbaleri Juventusa poraženi su na gostovanju Interu na stadionu "Đuzepe Meaca" u 23. kolu italijanske Serije A minimalnim rezultatom 1:0.

Momenat odluke dogodio se u 37. minutu meča kada je Federiko Gati autogolom doveo domaći tim u prednost u vrlo bitnom duelu koji odlučuje o prvoplasiranom timu "Kalča".

"Neroazuri" su jednostavno bili nadmoćniji i odlučniji tokom celog meča da dođu do pobede, te potpuno zasluženo slavili.

Filip Kostić je pružio solidnu partiju, ali je nastup završio u 66. minutu kada ga je zamenio Timoti Vea. Dušan Vlahović se do ove utakmice nalazio u izuzetnoj golgeterskoj formi, pošto je tresao mreže na prethodna tri duela i to u pet navrata. Iako je proveo ceo meč na terenu, ovog puta se nije dobro pokazao, u nekoliko navrata ga je izdao prijem, pa je ostao bez pogotka.

Podsetimo, na prethodne tri utakmice po dva puta je matirao golmane Sasuola i Lećea, dok je prethodnog vikenda izborio remi "Staroj dami" protiv Empolija. 

Takođe, na prethodnom međusobnom duelu protiv "Neroazura" je bio jedini strelac za Juve, ali sada nije mogao da pomogne torinskim crno-belima.

Ovaj duel je odlučivao o prvoplasiranom u Seriji A, a nakon njega Juventus ima 53 boda, dok je Inter na sa utakmicom manje na 57, što u ovako žestokim trkama za šampionsku titulu i te kako znači mnogo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Nemanja B.

05.02.2024 20:46

A Filip Kostic u aferi sa Jovanom Cvijanovic iz "Elite". Priznala je vezu sa njim Marku Djedovicu. Klip se zove ELITA: Jovana progovorila o novim imenima i aferama, samo se nižu... - 25.01.2024. I idite na minutažu 1:25, pa nadalje, na 1:48 Djedovic konkretno prica kako mu se poverila da su oni su imali aferu.

Tanja

06.02.2024 23:15

Da, to sam i ja videla, mislim da se Kostic razveo. Mislim da on nikad nije ni bio ozenjen po prici mnogih. I ja bih se razvela od njega da me vara sa Jovanom Cvijanovic :D