LEGENDA SRPSKOG FUDBALA IMA PORUKU ZA VLAHOVIĆA: Ovo je JEDINO bitno!

Autor:

Sport

04.02.2024

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duci rešeta u Italiji, a pohvale stižu sa svih strana..

LEGENDA SRPSKOG FUDBALA IMA PORUKU ZA VLAHOVIĆA: Ovo je JEDINO bitno!

Foto: Starsport

Vladimir Jugović, legenda Crvene zvezde, Juventusa i fudbalske reprezentacije Jugoslavije dao je intervju za italijansku "Gazetu".

Dotakao se Jugović Dušana Vlahovića koji brani boje njegovog bivšeg kluba iz Torina, a osvrnuo se na dobre partije sprskog napadača od starta godine.

Naime, Vlahović je u 2024. godini na šet odigranih mečeva postigao isto toliko golova, a njegova forma je u uzlaznoj putanji.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović

 

- Više nego iznenađen, srećan sam. Ovi golovi su važni za Dušanovo samopouzdanje i nek tako nastavi. U Juventusu, međutim, nije važno da dokažete da ste odličan napadač, već je važno da dižete trofeje. Imao sam privilegiju da sve osvojim i to želim i Dušanu - rekao je Vladimir Jugović.

Vladimir je u Juventusu bio od 1995. do 1997. godine i uspeo je da osvoji  Skudeto, Ligu šampiona, Internacionalni Kup i UEFA Superkup.

Jugović je u bogatoj i trofejnoj karijeri igrao za Rad, Crvenu zvezdu, Sampdoriju, Juventus, Lacio, Inter, Atletiko Madrid, austrijsku Admiru Vaker i nemački Alen.

Bio je član čuvene generacije Crvene zvezde koja se u Bariju 1991. godine okitila titulom šampiona Evrope.

Što se Vlahovića tiče, bilo je puno spekulacija oko njegove sudbine u Juventusu u koji je prešao 2022. godine iz Fiorentine u transferu vrednom 80 miliona evra.

Selili su Dušana u brojne evropske klubove, ali je on ipak ostao u Juventusu i pokazao da je jedan od najboljih igrača u Italiji.

Vlahović je drugi strelac Serije A, a postigao je ove sezone 12 golova uz tri asistencije.

Bolji od njega je samo Lautaro Martinez iz Intera koji je postigao 19 ligaških golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading