VLAHOVIĆEV DEDA ZAGUSLAO I SKINUO MAGIJU S DUŠANA: Dobra nam je SNAJKA, TU JE IZ BEOGRADA, otac je zadovoljan! MOŽE ON I BOLJE!

Autor: V. Z.

Sport

23.01.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centarfor je u sjajnoj formi.

VLAHOVIĆEV DEDA ZAGUSLAO I SKINUO MAGIJU S DUŠANA: Dobra nam je SNAJKA, TU JE IZ BEOGRADA, otac je zadovoljan! MOŽE ON I BOLJE!

Foto: Nebojša Mandić

Dušan Vlahović zablistao je u dresu Juventusa poslednjih nedelja. Srpski internacionalac drugi je strelac italijanske Serije A sa 11 golova, a nedavno je protiv Lećea - 3:0, brutalno izdominirao sa dva pogotka. Oba fantastična!

Foto: www.profimedia.rs

MAJSTOR: Vlahović

Reprezentativac Srbije na poslednjih pet mečeva za "staru damu" postigao je šest golova i dodao asistenciju i po "transfermarktu" vredi 60.000.000 evra.

Dušanovom zdravlju i dobroj formi nazdravlja njegov deda, Milovan Vlahović, inače srpski guslar iz Prijepolja nastanjen u Beogradu. 

Foto: Nebojša Mandić

Deda Milovan nazdravlja

- Nije mu išlo jedno vreme. Kao da je magiju neko bacio na njega. Morao sam onda da zaguslam da bi on proigrao. Uspelo je! Sada mu je, Bogu hvala, krenulo nabolje. Ja očekujem da tako nastavi. Mada, i dalje ga ne hrane loptama koliko zaslužuje. Može on to zapravo i bolje. Po jedan ili dva pogotka na meču i odlično. Pozdravlja me Dušan preko oca i govori, samo tako deda, nastavi da guslaš - kaže Milovan Vlahović.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Vlahovići na aerodromu

Nagađa se da je raspoloženju Dušana Vlahovića na terenu doprinela i nova devojka. Veruje se da je misteriozna crnka s kojom je obajavio fotografiju nedavno nova izabranica našeg sjajnog centarfora.

Foto: Instagram/printscreen/Dušan Vlahovic

Dušan u ženskom društvu

 - Da li se zaljubio? Verovatno jeste, zadovoljni smo snajkom svi u porodici. Video sam je, naša je Srpkinja iz Beograda - dodaje deda Milovan.

Dušan Vlahović naredni meč igra protiv Empolija 27. januara na stadionu u Torinu. Juve je prvi sa bodom i utakmicom više od Intera (52) nakon 21. kola Serije A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading