DUŠAN SILNI! POGLEDAJTE VLAHOVIĆEV GOL ZA POBEDU U NADOKNADI VREMENA! Nek kažu KRITIČARI sad nešto!

Autor:

Sport

07.01.2024

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vraća se u formu!

DUŠAN SILNI! POGLEDAJTE VLAHOVIĆEV GOL ZA POBEDU U NADOKNADI VREMENA! Nek kažu KRITIČARI sad nešto!

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović

Juventus je na gostovanju Salernitani morao užasno da se potrudi ne bi li došao do pobede. "Hladan tuš" za tim iz Torina pristigao je u prvom poluvremenu kada je Mađore doveo domaćina do prednosti. Da stvar bude još luđa, isti igrač je u drugom delu zaradio crveni karton, pa je Salernitana pokušala da se sa igračem manje izbori za pobedu i - nije uspela.

Prvo je Dušan Vlahović asistirao mladom Iling Junioru koji je postigao izjednačujući pogodak, da bi srpski reprezentativac tek prikazao najbolje. U nadoknadi vremena, kada je bilo najbitnije, Dušan je stupio na scenu i efektnim pogotkom doneo prednost "Staroj dami" po prvi put na susretu. 

Usledila je ogromna radost na stadionu "Areki" u Salernu, a napadač našeg nacionalnog tima je zaradio i javnu opomenu zbog skidanja dresa prilikom proslave, što je pokazalo koliko mu ovaj gol znači.

Vlahović se polako vraća u formu. Pre dva kola rešio je meč protiv Frozinonea nešto ranije nego što je to bio slučaj ovog puta, a kasnije je imao i poništen pogodak. Potom je u prošlom kolu asistencijom u vidu "štikle" za Rabioa rešio pitanje pobednika, a sada je protiv Salernitane golom i asistencijom sigurno zaslužio titulu igrača utakmice.

Ovo je vrlo bitna pobeda za Juventus koji je nastavio da drži priključak za vodećim Interom i i dalje zaostaje dva boda u odnosu na "Neroazure".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading