DO SKORO NAJLJUĆI RIVALI, SADA DELE ISTU MUKU! POVREDILI SE I LESOR I VILDOZA: Ataman u problemu!

Autor:

Sport

07.01.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije dobro za "zelene".

DO SKORO NAJLJUĆI RIVALI, SADA DELE ISTU MUKU! POVREDILI SE I LESOR I VILDOZA: Ataman u problemu!

Foto: Starsport

Luka Vildoza i Matijas Lesor

Košarkaši Panatinaikosa su slavili protiv Peristerija u utakmici 13. kola Grčke lige sa 90:75, čime su nastavili svoj niz bez poraza u domaćem takmičenju. Međutim, ova pobeda je za "zelene" "pirova", jer će ostati u senci dve povrede igrača koji su na leto i stigli u Atinu.

Radi se o Matijasu Lesoru i Luki Vildozi, dva ljubimca beogradskih navijača, koji su prethodne sezone igrali za Partizan, odnosno Crvenu zvezdu Meridianbet, posle čega su i stigli u Panatinaikos.

Luka Vildoza je bio starter, ali je na terenu proveo samo četiri minuta i za to vreme je postigao četiri poena, posle čega je zbog nelagodnosti u kolenu morao da izađe iz igre, te se nije ni vratio na teren, a očekuje ga i snimanje kako bi se utvrdio stepen povrede.

Matijas Lesor je takođe dugo hramljao, nije mogao da hoda kako treba, ali je proveo 22 minuta na terenu, ipak, u jednom momentu je napustio teren i nije se više vratio.

Panatinaikos je slavio protiv Peristerija i to na krilima Džerijana Granta koji je postigao 26 poena, dok je Kendrik Nan dodao 20.

"Zeleni" i dalje ne znaju za poraz u grčkom prvenstvu gde su trenutno na skoru od 13 pobeda i nula poraza. Naredne sedmice očekuje ih duplo kolo u Evroligi kada će odmeriti snage sa Anadolu Efesom i Monakom, te nema sumnje da ih očekuje mnogo težak posao ukoliko budu lišeni pomoći plejmejkera i centra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading