VILDOZA O PRVOM MEČU PROTIV BIVŠEG KLUBA! Evo šta je rekao o pobedi nad Zvezdom Meridianbet!

Autor:

Sport

29.12.2023

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su crveno-bele u 17. kolu Evrolige.

VILDOZA O PRVOM MEČU PROTIV BIVŠEG KLUBA! Evo šta je rekao o pobedi nad Zvezdom Meridianbet!

Foto: www.profimedia.rs

Luka Vildoza

Iako je njegov tim trijumfovao, argentinski as nije bio zadovoljan partijom protiv svog bivšeg kluba, ali priznaje da mu je nedostajalo koncentracije.

- Čudno sam se osećao. Postigao sam samo dva poena, tako nisam mnogo pomogao svom timu da pobedi, ali sam srećan zbog tima. Na kraju krajeva, mi smo tim i imamo uspone i padove. Bilo je lepo videti timsku pobedu - rekao je Vildoza.

Nedavno je njegov veliki prijatelj Fakundo Kamapco gostovao sa Realom u Beogradu i tom prilikom istakao kako je tokom utakmice vodio kratke razgovore sa bivšim saigračima. Kod Gaučosa to nije bio slučaj.

Foto: www.profimedia.rs

Luka Vildoza

- Ne, ja nisam pričljiv tip. Smejao sam se kada sam bio u duelu sa Nedovićem. Lepo je ponovo videti momke. Prošle godine sam se zaista posebno osećao. Zaista sam se osećao voljeno, tako da sam zaista srećan što ih ponovo vidim.

Uporedio je prošlosezonski i aktuelni tim Zvezde Meridianbet.

- Veoma dobro smo igrali prošle sezone. Penjali smo se na tabeli. Imali smo dobra osećanja jedni prema drugima. Neda je igrao odlično igrala, ja sam u dobroj formi. Svi smo bili povezani. Znali smo svoje uloge u timu. Mislim da je to bio ključ. Sada, to je novi tim. Ima puno novih momaka. Trebaće vremena. Znajući da je glavni plejmejker otišao iz kluba, pa tako je potrebno vreme za prilagođavanje.

Nije propustio priliku da napravi paralelu izmđu života u Beogradu i Atini:

- Atina je sjajna. Imamo mnogo stvari koje mogu da se rade, ali Beograd mi je bio veoma lep. Osećao sam se kao kod kuće. Na svakoj kafi koju sam pio kod kuće, pozivali su me na kafu i hranu. Bio sam sa svojom devojkom. Zaista sam se osećao voljeno i cenjeno. Ali evo navikavam se. To je veliki grad. Moram malo više da istražim - istakao je Luka Vildoza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading