TRUDNA DŽEJEVA ĆERKA: Marija čeka prvo dete!

Autor:

Zabava

03.02.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potvrdili srećne vesti!

TRUDNA DŽEJEVA ĆERKA: Marija čeka prvo dete!

Foto: printscreen/RTV Pink

Marija Ramadanovski, poznata i kao druga ćerka legendarnog pevača Džeja, trenutno doživljava jedan od najuzbudljivijih trenutaka u svom životu - čeka svoje prvo dete, devojčicu. Na društvenoj mreži Instagram pojavila se prva slika kojom je Marija  podelila svoju radost. Fotografiju je podelila i presrećna baka, otkrivajući tako javnosti ovu divnu vest.

Ova vest dolazi nakon Marijinog pojavljivanja na premijeri filma "Nedelja" posvećenom njenom preminulom ocu. Događaj je privukao pažnju javnosti, a prisustvo Marije je podsetilo na nasleđeni muzički talenat koji je dobila od svog oca. Džej je ostavio neizbrisiv trag u muzičkoj industriji, a sada se čini da će i Marija krenuti njegovim stopama.

Republika

Foto: Instagram.com

Džejeva ćerka u drugom stanju

Ovo je prvo dete za Mariju, što čini ovaj period još posebnijim za celu porodicu. Uzbuđenje oko dolaska bebe je očigledno, a fanovi ne mogu da dočekaju da vide kako će se Marija snaći u ulozi majke. Takođe, ovo otvara i pitanje budućih planova Marije, da li će se posvetiti isključivo porodici ili će nastaviti da gradi svoju karijeru u muzici.


Vest o trudnoći Marije Ramadanovski je obradovala mnoge, a njena veza sa muzikom i nasleđeni talenat od oca DŽeja čine ovu vest još značajnijom. S nestrpljenjem se očekuje dolazak nove generacije u porodici Ramadanovski, dok javnost sa nestrpljenjem prati razvoj situacije. 

Podsećamo, Marija je nedavno na Pinku kometarisala film "Nedelja". 

Pogledala sam film, na premijeri i mogu reći da sam zadovoljna onim što sam videla. U isto vreme sam bila srećna i tužna što gledam fim o njemu. Glumci su bili odlični, pohvalila bi ih sve. Moj tata je imao veoma buran i raznovstan život, pa da je film trajao i pet sati, ne bi moglo da se dočara njegov život komplet - rekla je ona.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading