"BOMBA" SAMO ŠTO NIJE "EKSPLODIRALA"! Mbape IZABRAO - Evo gde će NASTAVITI karijeru!

Autor:

Sport

03.02.2024

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski napadač veoma blizu odlaska sa Parka prinčeva.

"BOMBA" SAMO ŠTO NIJE "EKSPLODIRALA"! Mbape IZABRAO - Evo gde će NASTAVITI karijeru!

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape

Prema pisanju francuskog "Parizijena", napadač Pari Sen Žermena odlučio je da pojača Real Madrid i samo se čeka pravi trenutak da tu odluku saopšti javnosti.

"Parizijen" je doneo naslov „Bitka je izgubljena“, pozivajući se na sve manje šanse da Mbape ostane u PSŽ usred sve većih spekulacija o njegovom odlasku.

Kako navodi ovaj medij, ubojiti reprezentativac "trikolora" svojku odluku je već obelodanio vlasniku "svetaca" Naseru Al Kelaifiju i ostatku rukovodstva šampiona Lige 1.

 

 

Međutim, postoji potencijalni obrt u priči sa predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu, događajem za koji je Mbape izrazio veliko interesovanje. Medij nagoveštava spremnost PSŽ da ispuni Kilijanove želje da učestvuje na najvećem planetarnom sportskom događaju, prepoznajući volju igrača da bude deo ovog događaja.

Obzirom da su Evropsko prvenstvo 2024. i Olimpijske igre zakazane uzastopno, Mbape se suočava sa napornim letom zbog kojeg bi mogao da propusti celu predsezonu za bilo koji klub da potpiše.

Već nekoliko prelaznih rokova se piše i priča kako će Mbape pojačati "kraljeviće", ali po svemu sudeći, takav epilog se na leto ne može izbeći.

Kilijan Mbape blista od početka sezone, jer je u dresu PSŽ na 19 utakmica u nacionalnom šampionatu postigao 20 golova i upisao četiri asistencije.

On će do kraja sezone pokušati da odbrani titulu prvaka Francuske sa klubom iz Pariza, a na dobrom je putu da to uradi. "Sveci" imaju 47 bodova, čak devet više od Nice.

Izabranike Luisa Enrikea očekuje i nastavak učešća u Ligi šampiona, gde će se Pari Sen Žermen u osmini finala sastati protiv Reala, ali iz Sosijedada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading