ANĆELOTI BRUTALNO PLJUNUO NA ĆAVIJA! Sukob van terena NASTAVLJA DA TRAJE!

Autor:

Sport

03.02.2024

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razmenjene su neprijatne reči u poslednjih nekoliko dana.

ANĆELOTI BRUTALNO PLJUNUO NA ĆAVIJA! Sukob van terena NASTAVLJA DA TRAJE!

Foto: Tanjug/AP

Karlo Anćeloti

Sukob između fudbalskih trenera Karla Anćelotija i Ćavija Ernandeza, koji su trenutno na čelu Real Madrida i Barselone, nastavlja da bude tema broj jedan u španskoj fudbalskoj javnosti.

Ćavi je otvoreno prozvao "Los Blankose" zbog spornih sudijskih odluka u njihovu korist, ističući neprestani pritisak koji klub vrši na sudije. Sa druge strane, Anćeloti je odgovorio na ove prozivke nazivajući ih "neprofesionalnim" i ističući poštovanje prema španskom fudbalu.

- Neprofesionalno! Neću da se spuštam na taj nivo zbog pošovanja prema španskom fudbalu. Nije profesionalno pričati o tome - kratko, ali oštro je rekao Italijan.

Foto: Tanjug/AP

Karlo Anćeloti


Real Madrid trenutno drži prvu poziciju u španskom šampionatu sa deset bodova više od Barselone. Međutim, pred njima je veliki izazov jer se gradski rival Atletiko sprema da im stane na put. "Galaktikosi" se suočavaju sa problemima povreda igrača, ali to ih ne sprečava da ostanu u vrhu tabele.

Uzbudljiva utakmica između Real Madrida i Atletiko Madrida zakazana je za sutra, sa početkom od 21 čas. Ovaj meč privlači veliku pažnju, posebno zbog činjenice da crveno-beli Madriđani trenutno dele drugu poziciju sa Barselonom - oba tima imaju 47 bodova. Đirona je samo dva boda iza Reala, što dodatno pojačava tenzije u vrhu tabele.

Iako je Real u prednosti, utakmica protiv Atletika će biti ozbiljan test za Anćelotijev tim, naročito imajući u vidu izjednačenost bodova između drugoplasiranih ekipa. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju ishod ove važne utakmice.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading