KATALONIJA U ŠOKU! Ćavi podneo OSTAVKU posle BRUKE u Viljarealu!

Autor:

Sport

27.01.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle Klopa, novi potresi na fudbalskim klupama Evrope.

KATALONIJA U ŠOKU! Ćavi podneo OSTAVKU posle BRUKE u Viljarealu!

Foto: Tanjug/AP

Ćavi

Posle sramotnog poraza Barselone od Viljareala rezultatom 3:5, trener Katalonaca, Ćavi Hernandez, osetio je odgovornost i odlučio da napusti klupu španskog kluba. 

Ipak, ova odluka neće stupiti na snagu odmah, već tek krajem sezone, tačnije 30. juna. 

Ćavi je na konferenciji za medije istakao svoje razloge, naglašavajući da smatra kako se njegov projkat završava na pomenuti datum. 

 

 

- 30. juna ću napustiti klub. O tome sam razgovarao sa predsednikom i stručnim štabom. Barseloni je potrebno da promeni pravac.Kao navijač kluba najbolje je da napustim klub 30. juna. Mislim da će to pomoći klubu, ali i dalje mislim da možemo da imamo veoma dobru sezonu. Ipak moram da mislim o klubu više nego o sebi -  rekao je Ćavi na konferenciji za medije posle Viljareala. 

Potom je istakao svoju zahvalnost svima koji su do sada bili uključeni u pokušaj da se uzdigne posrnuli velikan. 

- Hvala predsedniku na poverenju, on je sjajan. Ja sam navijač kluba i želim najbolje za Barselonu. Mislim da će ovo relaksirati situaciju jer se osećam najodgovornijim. Za sada je urađen dobar posao, ali mislim da će se moj projekat kao trenera završiti 30. juna. To će osloboditi igrače. Odluku sam doneo pre nekoliko dana, jer je klubu potrebna promena - zaključio je Ćavi. 

Ćavi je pod pritiskom javnosti nakon poraza u finalu Superkupa Španije od Real Madrida (1:4), a izgleda da je kap koja preliva čašu kiks od Viljareala.

On je trener Barselone od 2021. godine, a nedavo je produžio ugovor do 2025.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading