ŠOK U MADRIDU! Luka Modrić ZAVRŠAVA KARIJERU?! Samo OVAJ detalj može da PROMENI njegovu odluku!

Autor:

Sport

01.02.2024

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski reprezentativac blizu toga da okači "kopačke o klin".

ŠOK U MADRIDU! Luka Modrić ZAVRŠAVA KARIJERU?! Samo OVAJ detalj može da PROMENI njegovu odluku!

Foto: Tanjug/AP

Vezista Reala Luka Modrić

Kapiten hrvatske reprezentacije i vezista Real Madrida, Luka Modrić, neće obnoviti ugovor sa "kraljevskim klubom" na leto, javlja madridski radio "Kadena SER".

Podsetimo, tridesetosmogodišnji fudbaler je kod Karla Anćelotija uglavnom više na klupi, nego na terenu. U nekoliko navrata je već izrazio svoje nezadovoljstvo trenutnim statusom u najtrofejnijem evropskom klubu.

Modrić će čekati ponude iz Saudijske Arabije ili američke MLS lige. Ukoliko se ne pojave, vezni igrač će završiti karijeru posle učešća na Evropskom prvenstvu sa hrvatskom reprezentacijom, prenosi „Kadena SER“.

 

 

Inače, Luka je član Real Madrida više od decenije. Na "Santjago Bernabeu" je stigao 2012. godine i osvojio je sve što se može osvojiti sa ovim klubom.

Tokom karijere branio je boje samo još dva kluba, matični Dinamo iz Zagreba i premijerligaša Totenhem iz Londona, uz dve kratke pozajmice Zrinjskom i Interu iz Zaprešića.

Sa reprezentacijom Hrvatske osvojio je drugo mesto na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018, dok je četiri godine kasnije u Kataru zauzeo stepenik niže, savladavši Maroko u borbi za treću poziciju. Podsetimo, komšije su bile treće na Mundijalu i 1998. u Francuskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading