TRAGEDIJA! Fudbaler UBIJEN tokom prijateljske utakmice!

Autor:

Sport

01.02.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti stižu iz Meksika.

TRAGEDIJA! Fudbaler UBIJEN tokom prijateljske utakmice!

Foto: Starsport

Serhio Alberto Hauregi Landivar  je preminuo prošle nedjelje i to nakon što je upucan nekoliko puta za vreme igranja prijateljske utakmice u meksičkom gradu Kuautla, javljaju lokalni mediji.

Gnusni čin se dogodio u 11.00 časova u nedelju 28. januara 2024. godine, kada je nesrećni Serhio Hauregi igrao susret prijateljskog karaktera, posle čega ga je presreo muškarac i pucao u njega šest puta pre nego što je pobegao.

Nekoliko minuta nakon napada, stigla je hitna pomoć kako bi pokušala da ukaže pomoć stradalom Serhiju u incidentu, a vlasti su odmah započele istragu kako bi locirali ubicu.

 

 

Fudbalski klub Atletiko de San Luis Rej je kratkim saopštenjem na društvenim mrežama izrazio saučešće porodici preminulog nogometaša.

- Žalimo zbog smrti našeg bivšeg igrača i kapitena Serhija Hauregija koji je branio boje našeg tima. Njegovoj porodici upućujemo saučešće - napisali su iz njegovog Atlerika.

Huaregi Landivar je rođen 13. marta 1985. godine u Boliviji, igrao je na mestu defanzivca u već pomenutom Atletiku, gde je imao ulogu i kapitena tima.

Imao je cilj da promoviše fudbal otvaranjem škole za decu i krene u rad sa mlađim kategorijama, ali je sada tragično okončao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading