SENZACIJA NA PARKU PRINČEVA! "Svecima" ni DVA GOLA više nisu bila DOVOLJNA! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.01.2024

23:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantan rezultat stigao je iz Francuske, gde su fudbaleri PSŽ prokockali 2:0 protiv Bresta i na kraju morali da se zadovolje remijem 2:2.

SENZACIJA NA PARKU PRINČEVA! "Svecima" ni DVA GOLA više nisu bila DOVOLJNA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Uvodnih pola časa igre proteklo je u ispitivanju snaga, da bu u samom finišu prvog poluvremena Pari Sen Žermen pojačao pritisak.

To se isplatilo "svecima", pošto su ekspresno stigli do dva gola prednosti. Najpre je Marko Asensio doveo francuskog šampiona u vođstvo, pogotkom u 38. minutu, da bi u sudijskoj nadoknadi prvog dela pogodio i Randal Kolo Muani.

Posle toga izgledalo je da će PSŽ rutinski stići do sva tri boda, međutim, gosti nisu mislili tako.

Nije odustajao Brest od svoje igre, pa je na startu drugog dela prepolovio prednost domaćina. Mahdi Kamara se najbolje snašao u kaznenom prostoru i preciznim udarcem naterao na kapitulaciju Đanluiđija Donarumu, vrativši nadu gostima da mogu do senzacije. 

Potpuni šok na Parku prinčeva dogodio se u 80. minutu, kada je izjednačio Matijas Pereira Lage i doneo Brestu zasluženo izjednačenje. Budući da se rezultat do kraja utakmice nije promenio, gosti su prekinuli sjajan niz izabranika Luisa Enrikea, koji su do ovog meča ostvarili pet pobeda u svim takmičenjima.

Posle ovog remija, Pari Sen Žermen je zadržao lidersku poziciju sa 44 boda, dok se Brest probio na treće mesto Lige 1, jer ima 35 bodova na kontu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading