MILOJEVIĆ ZADOVOLJAN POSLE NOVE POBEDE! Imam POVERENJE u sve igrače! Trener Zvezde OTKRIO zašto opet nije bilo Glazera!

Autor:

Sport

28.01.2024

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli zadržali maksimalan učinak na kiparskim pripremama.

MILOJEVIĆ ZADOVOLJAN POSLE NOVE POBEDE! Imam POVERENJE u sve igrače! Trener Zvezde OTKRIO zašto opet nije bilo Glazera!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su i četvrtu pobedu na pripremama u Pafosu, pošto su savladali lučanski Mladost rezultatom 2:0 (2:0).

Golove za srpskog šampiona postigli su Jovan Šljivić u 16. i Šerif Endiaje u 24. minutu, dok su crveno-beli meč završili s desetoricom zbog isključenja Marka Stamenića u samom finišu susreta.

Trener kluba s Marakane Vladan Milojević izneo je utiske, posle još jedne uspešne provere na Kipru:

– Ono što me raduje je da uvek pravimo mali pomak u napadu, na čemu radimo. Daleko je od onoga što hoćemo, ali sam pristup me raduje pored toga – rekao je Milojević za TV Arenasport.

Foto: FK Crvena zvezda

fudbaleri Crvene zvezde pre meča protiv Lučanaca

Napadač Ndiaje je podigao formu na ovim pripremama, što je potvrdio lepim golom kada je sjajno iskoristio centaršut Viktora Radojevića.

– Imam poverenja u sve igrače, ja sam trener i moj posao da izvučem 100 odsto od svih. Imaju kvalitet i samo je poenta je da izvučemo najviše što možemo. Sgurno da se samo kroz priču i trening to može uraditi, podižemo nivo samopouzdanja, a oni treba da izađu na teren i daju sve od sebe.

Poput prethodnog i današnji meč je propustio prvi golman Omri Glazer zbog povrede, isto kao i nekolicina njegovih saigrača (Rodić, Ivanić, Degenek, Katai), pa je pitanje kada će ponovo na teren.

– Videćemo. Nama je svaka utakmica generalna proba. Bukari se vratio i nema povredu, to je najbitnije, ali mora da se aklimatizuje i vidi zahteve. Glazer ima povredu tetive i nećemo ništa da rizikujemo. Imamo još dve nedelje do početka i smanjićemo rizik na najmanji stepen – istakao je Milojević.

Crvena zvezda pripreme na Kipru zatvara utakmicom protiv Botev Vratse u četvrtak, dan pre povratka za Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading