ŽENA VEŠTO ODŽEPARILA PUTNIKA, ALI ONDA SE DESIO OBRT: Novosadski policajac van dužnosti sprečio krađu u gradskom prevozu

Autor:

Hronika

28.01.2024

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova situacija nije prvi put da se dogodilo da policajac van dužnosti spreči krivično delo.

ŽENA VEŠTO ODŽEPARILA PUTNIKA, ALI ONDA SE DESIO OBRT: Novosadski policajac van dužnosti sprečio krađu u gradskom prevozu

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, BEOINFO

U Novom Sadu, četrdesetčetvorogodišnja Novosađanka uhvaćena je u krađi mobilnog telefona u gradskom autobusu, prenosi Blic.

Na sreću, policijski službenik koji nije bio na dužnosti uspeo je da je sustigne i pronašao ukradeni telefon kod nje. Ova situacija nije prvi put da se dogodilo da policajac van dužnosti spreči krivično delo, kao što je bio slučaj u avgustu 2023. godine.

Policajac spasava stariju sugrađanku od razbojnika

U avgustu 2023. godine, policajac van dužnosti bio je heroj kada je sprečio razbojništvo nad starijom sugrađankom ispred osnovne škole. Prolazeći Ulicom Novosadskog sajma, primetio je ženu koja vrišti na trotoaru i odmah je pritrčao u pomoć. Lopov je pokušao da oduzme torbu ženi i ukrao joj lančić, ali hrabri policajac je uspeo da ga sustigne, onesposobi i pozove dežurnu patrolu koja ga je privela.

Osim što je uspešno intervenisao u slučaju razbojništva, isti policajac je bio od pomoći i porodilji iz Odžaka, omogućivši joj bezbedan dolazak do novosadskog porodilišta zajedno sa svojim kolegom.

Ovi primeri jasno pokazuju da policajci van dužnosti često igraju ključnu ulogu u očuvanju reda i bezbednosti u zajednici, pokazujući hrabrost i odlučnost čak i kada nisu zvanično na dužnosti. Njihova predanost poslu je neosporna, a njihova spremnost da reaguju u slučajevima krivičnih dela pruža dodatni osećaj sigurnosti građanima Novog Sada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading