TINEJDŽER (19) IZ ŠAJKAŠA NIJE BIO SAM U AUTOMOBILU: Udario u prepreku kraj puta, nije mu bilo spasa!

Autor:

Hronika

28.01.2024

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić R.B. iz Šajkaša kretao se svojim automobilom marke "fiat" ka Mošorinu kada je u jednom momentu izgubio kontrolu nad vozilom i udario u prepreku pored puta.

TINEJDŽER (19) IZ ŠAJKAŠA NIJE BIO SAM U AUTOMOBILU: Udario u prepreku kraj puta, nije mu bilo spasa!

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Policija i hitna pomoć

R. B. (19) iz Šajkaša poginuo je oko jedan čas ujutru, nakon što je izgubio kontrolu nad svojim automobilom i udario u prepreku kraj puta. Prema saznanjima "Blic", tragično stradali mladić nije bio sam u automobilu, već je sa njim bila i devojka koja je pozvala policiju.

Nesrećni mladić iz Šajkaša izgubio je život iz, za sada, nepoznatih razloga, dok je devojka koja je bila sa njim u autu bila gotovo nepovređena, saznaje nezvanično "Blic".

Detalji ove saobraćajne nesreće biće poznati nakon istrage koja je pokrenuta, a pretpostavlja se da će saputnica stradalog R. B. moći da ukaže na razloge zbog kojih je mladić naglo skrenuo u desno i izleteo sa puta.

Podsetimo, mladić R.B. iz Šajkaša kretao se svojim automobilom marke "fiat" ka Mošorinu kada je u jednom momentu izgubio kontrolu nad vozilom i udario u prepreku pored puta.

Podsetimo, danas u popodnevnim časovima, oko 13:30 časova, na državnom putu između Rume i Iriga, dogodio se sudar tri putnička vozila, u kojima su tri osobe lakše povređene.

Saobraćaj se odvija normalno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading