SAOBRAĆAJKA U FUTOGU: Automobil oborio ženu u Ulici Branka Radićevića, saobraćaj obustavljen (VIDEO)

Autor:

Hronika

03.01.2024

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je na terenu i vrši uviđaj.

SAOBRAĆAJKA U FUTOGU: Automobil oborio ženu u Ulici Branka Radićevića, saobraćaj obustavljen (VIDEO)

Foto: shutterstock

Policija

Večeras se u Futogu dogodila saobraćajna nesreća koja je rezultirala obaranjem pešaka, javlja Instagram stranica "192_rs". Nesreća se desila u Ulici Branka Radičevića, gde je saobraćaj bio obustavljen nakon što je putničko vozilo oborilo ženu koja se kretala kao pešak. Detalji o stanju učesnika u nesreći nisu još uvek poznati, a policija je trenutno na mestu događaja i vrši uviđaj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Ova nesreća ponovo ističe važnost svesti građana o bezbednosti pešaka u saobraćaju. Bez obzira na okolnosti nesreće, uvek je važno da vozači budu pažljivi i svesni pešaka na putu. Takođe, pešaci takođe treba da budu oprezni i pridržavaju se saobraćajnih propisa radi vlastite bezbednosti.

Ova nesreća takođe baca svetlo na pitanje bezbednosti saobraćaja u Futogu. Građani i lokalne vlasti trebalo bi da razmotre mere koje bi poboljšale bezbednost u saobraćaju, kako za vozače, tako i za pešake. Analiza bezbednosti saobraćaja može biti ključna u smanjenju broja nesreća i unapređenju opšteg stanja saobraćajne bezbednosti u Futogu.

Ova nesreća takođe predstavlja podsetnik da je odgovornost svakog učesnika u saobraćaju od ključnog značaja. Bez obzira da li je reč o vozaču ili pešaku, svi moraju preuzeti odgovornost za svoje postupke u saobraćaju. Samo uz zajednički napor i poštovanje saobraćajnih pravila možemo stvoriti sigurnije okruženje za sve učesnike u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading