SKANDAL U ŠPANIJI! Pokrenuta istraga jer je PROZVAO PROTIVNIKA "SILOVATELJEM"! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.02.2024

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moguća je drakonska kazna.

SKANDAL U ŠPANIJI! Pokrenuta istraga jer je PROZVAO PROTIVNIKA "SILOVATELJEM"! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

"Santijago Bernabeu"

Španska fudbalska liga  pokrenula je istragu povodom navodnih uvreda koje je fudbaler Real Madrida, Džud Belingem, uputio vezisti Hetafea, Mejsonu Grinvudu. Prema navodima španske štampe, Belingem je tokom utakmice nazvao Grinvuda "silovateljem", što je izazvalo reakciju i pokretanje postupka.

Portparol španske lige je izjavio da je Hetafe uputio prigovor direktoru utakmica La Lige, nakon čega au čelnici zatražili od stručnjaka za čitanje sa usana da istraži situaciju i preduzme odgovarajuće korake na osnovu dobijenih informacija.

 

 

Mejson Grinvud, engleski reprezentativac koji je trenutno na pozajmici iz Mančester Junajteda, vraća se aktivnom igranju nakon suspenzije koju je dobio 2022. godine. Optužbe za silovanje i napad na partnerku su odbačene u februaru 2023, omogućivši Grinvudu da ponovo započne svoju karijeru u Hetafeu. Tokom ove sezone, Grinvud je postigao četiri gola na 18 utakmica.

Ova situacija je izazvala veliku pažnju javnosti, a moguće sankcije za Belingema su još uvek tema rasprave. Ukoliko se ispostavi da je fudbaler Real Madrida zaista uputio uvrede Grinvudu, mogao bi biti sankcionisan od strane španske lige drakonski. S obzirom na ozbiljnost optužbi, očekuje se da će liga postupiti u skladu sa rezultatima istrage.

Dok se čeka ishod cele situacije, fudbalska javnost je podeljena po pitanju ove kontroverze, a mnogi očekuju transparentnost u procesu utvrđivanja istine. S obzirom na značaj slučaja, očekuje se da će svi biti obavešteni o svakom koraku istrage i eventualnim sankcijama koje će biti preduzete.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading