SRPKINJA PREŽIVELA PAD SA 30 METARA NAKON SUDARA SA BMW-OM! Dvojica Makedonaca uhapšena, šta se zaista desilo?

Autor:

Svet

03.02.2024

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća na mostu: Srpkinja preživela pad sa 30 metara visine

SRPKINJA PREŽIVELA PAD SA 30 METARA NAKON SUDARA SA BMW-OM!  Dvojica Makedonaca uhapšena, šta se zaista desilo?

Foto: shutterstock


U četvrtak uveče, na mostu u Švajcarskoj, dogodila se saobraćajna nesreća koja je šokirala javnost. U udesu je učestvovao plavi BMW u kom su se nalazile tri osobe sa Balkana, od kojih je Srpkinja uspela da preživi nakon pada sa visine od 30 metara.

Očevidac neobičnog ponašanja

Jedan očevidac je ispričao za medije da je video Srpkinju kako stoji na mostu nakon nesreće, delujući kao da nije povređena. Ovo neobično ponašanje ostavlja mnoga pitanja bez odgovora i dodatno intrigira javnost.

Misterija u vezi sa uhapšenim Makedoncima

Dva muškarca poreklom iz Severne Makedonije, koji su bili u vozilu sa Srpkinjom, su uhapšena nakon ovog tragičnog događaja. Njihova uloga u celoj priči je još uvek nepoznata, a javnost sa nestrpljenjem očekuje završetak istrage kako bi saznala više detalja o njihovoj vezi sa padom mlade Srpkinje.

Pouka iz ličnog iskustva

Vozač koji se zatekao na licu mesta izrazio je kajanje što te noći nije pritekao u pomoć Srpkinji. Njegova iskrena ispovest o tome kako se osećao i razmišljao u tom trenutku dodatno budi saosećanje kod javnosti i postavlja pitanje da li je nešto moglo biti drugačije da je drugačije reagovao.

Sve u svemu, ova nesreća izazvala je veliku pažnju javnosti i ostavlja mnoge nedoumice i pitanja koja će se verovatno razrešiti tek nakon završetka istrage. Očekuje se da će javnost biti obaveštena o novim detaljima koji će rasvetliti ovu tužnu i misterioznu priču.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading