HOROR! 13 pitbulova napalo i ubilo svog vlasnika dok su se hranili!

Autor:

Svet

17.02.2024

23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragični incident u Kaliforniji: 13 pitbulova ubila vlasnika dok ih je hranio

HOROR! 13 pitbulova napalo i ubilo svog vlasnika dok su se hranili!

Foto: pixabay.com


U Kemptinu, Kalifornija, desio se tragičan incident u kojem je 35-godišnji muškarac izgubio život nakon što su ga njegovih 13 pitbulova napali dok ih je hranio u odgajivačnici na otvorenom ispred svoje kuće. Prema izveštaju BrefNews-a, prijatelj preminulog je pronašao telo muškarca u petak, zajedno sa psima koji su slobodno šetali po dvorištu, uključujući i osam štenaca.

Svađa pasa koja se završila tragično

Majkl Gomez iz Biroa za ubistva šerifove kancelarije Los Anđelesa izjavio je da postoji sumnja da su psi, koje je muškarac uzgajao, započeli svađu dok su bili u procesu hranjenja, što je na kraju dovelo do napada na vlasnika. "Hranio je pse i u tom trenutku je možda došlo do svađe između nekih pasa i oni su na kraju napali i ubili žrtvu", rekao je Gomez.

Kako bi sprečili dalje incidente, kontrola životinja je uspela da prikupi pse pre nego što su policajci stigli do tela vlasnika. Zvaničnici za kontrolu životinja su izjavili da "preliminarne informacije sugerišu da je preminula osoba bila umešana u uzgoj i prodaju pitbulova", dodajući složenost situacije.

Reakcije lokalnih vlasti i zajednice

Ovaj tragičan događaj izazvao je reakcije kako lokalnih vlasti, tako i zajednice. Očekuje se dalja istraga kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog nesrećnog incidenta i preduzele odgovarajuće mere radi sprečavanja sličnih događaja u budućnosti.

Bezbednost i odgovorno vlasništvo nad životinjama

Ovaj slučaj naglašava važnost odgovornog vlasništva nad životinjama, posebno kada je reč o uzgoju i držanju rasa pasa koje mogu biti agresivne. Bezbednost kako vlasnika, tako i samih životinja, treba da bude prioritet, te je neophodno preduzimati odgovarajuće mere kontrole i nadzora kako bi se izbegli potencijalno opasni incidenti poput ovog u budućnosti.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading