PRIJA SIJA U OSIJEKU: Otvorila peti koncert, dekolte nikad DUBLJI, a evo ko joj je SPECIJALNI GOST! Šok za sve! (FOTO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

18.02.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica večeras ima poslednji koncert u Osijeku!

PRIJA SIJA U OSIJEKU: Otvorila peti koncert, dekolte nikad DUBLJI, a evo ko joj je SPECIJALNI GOST! Šok za sve! (FOTO)

Foto: Republika

Večeras se u Osijeku, u dvorani "Gradski vrt", održava peti po redu koncert mlade muzičke zvezde Aleksandre Prijović. Kao i svake noći, Aleksandra će i večeras imati specijalnog gosta, a radi se o popularnom reperu Igoru Paniću Nućiju, prenosi "Telegraf".

Republika

Foto: Republika

Prija otvorila peti koncert u Osijeku

Pre Nućija, sa Prijom je nastupao i njegov najbolji prijatelj, Mihajlo Veruović Vojaž, koji je oduševio publiku u Osijeku.

Republika

Foto: e-tock

Nući je večerašnji gost na koncertu Aleksandre Prijović

Aleksandra je koncert otvorila u zanimljivoj kratkoj haljini zlatno-crvene boje, koje svetlucava. Haljina je savršeno istakla njene izvajane noge, ali i grudi, s obzirom na to da ima duboki dekolte.

Republika

Foto: Republika

Hrvati se oduševili kad su videli Priju

Aleksandra je stajling dopunila skupocenom ogrlicom od zlata, kao i zlatnim minđušama, pa je tako sve vreme svetlucala na sceni.

Inače, danas se pojavila informacija da će Aleksandra od koncerata u Osijeku zaraditi 500.000 evra, po 100.000 za svako veče.

- Prija bi zaradila milion evra da nije uložila pola tog iznosa u produkciju, ozvučenje, osvetljenje... Samo za stilistu, odevne kombinacije i kompletan tim koji je zadužen za njen izgled izdvojila je više od 50.000 evra! Surovi je profesionalac i ne žali sredstva samo kako bi sve bilo perfektno i kako bi publika s njenog koncerta otišla srećna. Zbog toga je trenutno najpopularnija, najuspešnija i najplaćenija naša pevačica - rekao je za "Informer" blizak Prijin saradnik koji je insistirao na anonimnosti i dodao kako su njeni bliski prijatelji i porodica pokušali da utiču na nju da ne rasipa novac, ali avaj:

- Mnogi su je savetovali da skreše troškove, da angažuje jeftiniju produkciju, da iznajmi skromniju opremu, da ne kupuje kostime od po 10.000 evra, ali ona nije želela ni da čuje. Svesna činjenice da živi svoj najveći san, koji joj se možda nikada više neće ponoviti, želi da zauvek iza njenih koncerata ostanu video-snimci kao svedočanstvo jednog vremena i njenog vrtoglavog uspeha - dodao je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading