ĐOKOVIĆI NAPRAVILI ŠOU NA TRENINGU! Tara SNIMALA Novaka, publika ODUŠEVLJENO skandirala! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.02.2024

23:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji u istoriji i njegova naslednica imali svojevrstnu "tačku" pred navijačima.

ĐOKOVIĆI NAPRAVILI ŠOU NA TRENINGU! Tara SNIMALA Novaka, publika ODUŠEVLJENO skandirala! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Srpski teniser Novak Đoković trenutno boravi u Americi, gde se priprema za prvi Masters turnir u sezoni, koji se održava u Indijan Velsu.

Danas je Nole imao priliku da trenira pred studentima u Los Anđelesu, a njegova ćerka Tara pravila je simpatične scene tokom treninga.

Đoković je svojim prisustvom na treningu privukao pažnju mnogobrojnih studenata, ali je posebnu pažnju izazvala njegova naslednica. Ona je najpre snimala tatu sa kamerom, pokazujući svoju radoznalost i interesovanje za okolinu.

Potom je privukla pažnju prisutnih kada je prekinula trening kako bi prišla ocu i zagrlila ga, a Novak je poljubio svoju princezu u glavu. Ovaj nežan trenutak izazvao je osmehe na licima prisutnih, a Tara se nakon toga vidno srećna povukla u stranu.

Iako je fokus bio na Novaku i njegovom treningu, njegova ćerka Tara uspela je da privuče pažnju svojim prisustvom i simpatičnim ponašanjem. Njen nežan gest prema ocu izazvao je toplu reakciju prisutnih i pokazao da je porodična podrška važna i u svetu vrhunskog sporta.

Inače, Novak Đoković se priprema za učešće na turniru u Indijan Velsu, gde nije igrao od 2019. godine. Očigledno je da je motivisan da se vrati na ovaj turnir i pokaže svoje umeće nakon duže pauze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading