PA, OVO JE HIT! Navijač ŽRTVOVAO telefon zbog SELFIJA s Đokovićem! Evo kako je Nole REAGOVAO! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.02.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as nije mogao da odbije fanove.

PA, OVO JE HIT! Navijač ŽRTVOVAO telefon zbog SELFIJA s Đokovićem! Evo kako je Nole REAGOVAO! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nastavlja da osvaja srca svojih fanova širom sveta, što je njegov nedavni susret s jednim navijačem još jednom potvrdio.

Naime, kada je Nole ušao u jedan hotel, dvojica njegovih vernih navijača, koji su se nalazili na drugom spratu, iskoristili su priliku da zatraže selfi sa prvim reketom ATP liste.

Nisu očekivali Đokovićev pozitivan odgovor, a još veće iznenađenje ih je snašlo kada su odmah bacili svoj mobilni telefon teniskom asu, omogućivši mu da zabeleži taj željeni trenutak.

Uz video koji je objavljen na društvenim mrežama, prateći komentar je sa humorom uhvatio suštinu razmene:

- Kada ste spremni da žrtvujete svoj telefon za selfi sa Novakom Đokovićem? - napisao je navijač.

Ovaj simpatičan susret ilustruje pristupačnost i prijateljski odnos Srbina, dodatno ga približavajući njegovoj globalnoj bazi armiji fanova. Takvi spontani i iskreni momenti sigurno doprinose njegovom statusu "besmrtnog" u svetu sporta.

U međuvremenu, Novak Đoković se priprema za učešće na Mastersu u Indijan Velsu, prvom nastupu još od 2019. godine. Njegovo ponovno pojavljivanje u "kalifornijskoj pustinji" očekuje se da će privući značajnu pažnju i veliku podršku fanova sa svih kontinenata.

Poslednjim "selfijem" s navijačima, Nole je nastavio da učvršćuje svoj položaj kao cenjene i uticajne ličnosti u svetu sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading