OVO SU NJEGOVI PRIORITETI! Nadal otvoreno ZAPRETIO Novaku!

Autor:

Sport

27.02.2024

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođeni stric ne veruje u svog nekadašnjeg pulena.

OVO SU NJEGOVI PRIORITETI! Nadal otvoreno ZAPRETIO Novaku!

Foto: Tanjug/AP

Toni Nadal, stric i bivši trener Rafaela Nadala, izrazio je svoj optimizam u vezi sa povratkom svog bratanca na teniski teren.

- Više volim da kažem da će pobediti. Onda ćemo videti. Znam da je teško, ali uvek se trudim da budem pozitivan. Nadam se da će moj bratanac moći da igra veliku ulogu na Igrama i Rolan Garosu. Prvi mečevi su pokazali da manje-više igra dobro, a onda je imao taj mali problem. Stvari se moraju prihvatiti kada dođu - rekao je Toni Nadal za "Marku".

Interesantna činjenica je da nadimak Tonija Nadala glasi "profesor" i da je tražena figura u svetu tenisa. On je takođe poznat i po visokoj ceni koju postavlja za svoje usluge. Prema informacijama iz Las Vegasa, gde se Nadal senior nalazi, njegova cena je izuzetno visoka, što ga čini najskupljim "profesorom" na svetu.

Foto: www.profimedia.rs

Toni i Rafael Nadal

Toni ističe da će Rafaelov prioritet biti takmičenje na turnirima na šljaci. On naglašava da je neophodno da se Nadal takmiči kako bi bio spreman za izazove na terenu.

- Mora da se takmiči. On nema izbora. Nije radio predugo. Naravno, ako se ne takmičiš, ne možeš biti spreman - objašnjava Toni Nadal.

Ovo govori o tome koliko je važno za Nadala da se vrati takmičenju kako bi povratio formu i ritam igre.

Toni veruje da će njegov bratanac imati značajnu ulogu na nadolazećim turnirima. Njegova podrška i optimizam predstavljaju važan faktor u Rafinom povratku na teniski vrh. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading