UKRAJINCI SU MI OBEĆALI 4.000 DOLARA AKO UBIJEM TAKERA KARLSONA! Uhapšen muškarac zbog pokušaja likvidacije, sve priznao pred kamerama (VIDEO)

Autor:

Svet

27.02.2024

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pojedinim stranicama društvenih mreža procurile su informacije o tome ko je trebalo da likvidira poznatog voditelja

UKRAJINCI SU MI OBEĆALI 4.000 DOLARA AKO UBIJEM TAKERA KARLSONA! Uhapšen muškarac zbog pokušaja likvidacije, sve priznao pred kamerama (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP, Twitter

Slavni američki novinar Taker Karlson bio je svestan rizika koji mu u životu donosi intervju sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, ali pravi novinar ne bi bio novinar kad ne bi probao da ode do krajnjih granica.

Što je Karlson i uradio i uspeo u nameri da intervju sa Putinom pogleda više od milijardu ljudi.

Međutim, sada je otkriveno i da je Karlson bio na meti Ukrajinaca koji su angažovali izvesnog Vasilija Petrova Aleksejeviča da ga likvidira.

Ukrajinska obaveštajna služba je navodno planirala ubistvo Takera Karlsona u Moskvi, a čovek koji je plaćen da likvidira novinara je do detalja objasnio plan.

U Moskvi je uhapšen Vasili Petrov Aleksejevič, koji je trebalo da ubije Karlsona.

Na snimku koji se pojavio na platformi "Iks" on priznaje da je bio angažovan da ubije Karlsona.

 

 

- U novembru 2023. sam regrutovan od strane ukrajinske obaveštajne službe. Trebalo je da postavim eksplozivnu napravu ispod automobila i za to mi je obećana nagrada od 4.000 dolara. Eksploziv je trebalo da postavim u podzemnu garažu hotela u Moskvi, a meta je bio američki novinar Taker Karlson - rekao je između ostalog Aleksejevič na snimku.

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je posle intervjua sa Takerom Karlsonom da se radi o "poštenom" novinaru koji je dobro obavio svoj posao ali i koji je "opasan".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading