INTERVJU GODINE! TAKER KARLSON OBJAVIO RAZGOVOR SA VLADIMIROM PUTINOM: Evo šta mu je rekao predsednik Rusije (VIDEO)

Autor:

Svet

09.02.2024

00:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedini američki novinar koji je uspeo da dođe do predsednika Rusije i zvanično dobije intervju s njim najavio je prethodnih dana da će ceo svet moći konačno da čuje i "drugu stranu priče" o specijalnoj vojnoj operaciji u Ukrajini

INTERVJU GODINE! TAKER KARLSON OBJAVIO RAZGOVOR SA VLADIMIROM PUTINOM: Evo šta mu je rekao predsednik Rusije (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Američki novinar Taker Karlson objavio je na Platformi X kao i na svojoj Instagram stranici ekskluzivni i dugo očekivani intervju sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

Karlson je u intervjuu koji je ceo svet pomno slušao, gledao da obuhvati sve ono što žitelji većeg dela planete od svojih medija ne mogu da čuju, poput toga zašto je uopšte pokrenuta specijalna vojna operacija u Ukrajini, koji je njen osnovni cilj i kako Vladimir Putin gleda na današnji odnos sa zapadnim silama i Sjedinjenim Američkim Državama.

Taker Karlson, koji je jutros po povratku iz Moskve sleteo na kratko u Beograd, najavio je intervju nekoliko sati pre njegovog objavljivanja na društvenim mrežama i tu najavu pogledalo je više od 100 miliona ljudi što samo svedoči o tome koliko je svet želeo da čuje i Putinovu stranu priče.

Taker Karlson je zbog najave intervjua imao jako mnogo problema u SAD, pa i od nekih zvaničnika Zapadne Evrope.

 

 

Svi oni su, besni zbog činjenice da će svet čuti šta o svemu Putin ima da kaže zapretili da će mu uvesti sankcije, a neki su išli toliko daleko da su Karlsonu poručili da ni ne pomišlja da ubuduće dolazi u njihovu zemlju.

Američki novinar pokazao je prethodnih dana da mari isključivo za obe strane medalje i da ne haje ni pet posto za pretnje.

"Svet mora da čuje sve", kratko je poručio posle urađenog intervjua sa Putinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading