SADA I ZVANIČNO! Zna se kad će biti objavljen Karlsonov intervju sa Putinom - CEO SVET OVO ČEKA!

Autor:

Svet

08.02.2024

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Intervju će biti objavljen u noći između četvrtka i petka.

SADA I ZVANIČNO! Zna se kad će biti objavljen Karlsonov intervju sa Putinom - CEO SVET OVO ČEKA!

Foto: Tanjug/AP

Američki novinar Taker Karlson zvanično je na društvenim mrežama objavio datum emitovanja svog intervjua sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

- Taker intervjuiše ruskog predsednika Vladimira Putina - naveo je on u objavi na Instagramu u kojoj piše da će se taj razgovor pojaviti na Karlsonovom sajtu u 18 sati po vremenu na istočnoj obali SAD, odnosno u ponoć po našem vremenu.

 

 

Bivši voditelj na američkoj televiziji Fox News i proeminentni republikanac Taker Karlson, intervjuisao je ruskog predsednika Vladimira Putina u Kremlju, uprkos otporu iz Bele kuće i medija koji podržavaju demokratu Joea Bidena. Ovaj potez izazvao je gnev na Zapadu, uz brojne pozive na njegovo hapšenje, dok je iz Evropske unije stigla čak i najava o uvođenju sankcija protiv Karlsona.

Karlson je poručio da Amerikanci imaju pravo da znaju sve o ratu u koji su umešani i optužio glavne medije na zapadu da su korumpirani i da namerno lažu ljude.

- Administracija američkog predsednika Džoa Bajdena pre tri godine sprečila me je da uradim ovaj intervju kad je nezakonito špijunirala naše SMS poruke i prosledila ih svojim slugama u glavnim medijima da ih objave. Prilično sam siguran da su to isto pokušali i prošlog meseca - rekao je Karlson i objasnio da je hteo da intervjuiše Putina jer mu je, kao novinaru, to posao.

Karlson je ukazao da se nijedan američki novinar nije potrudio da intervjuiše Vladimira Putina još od perioda neposredno pre rata.

- Nikad nismo čuli Putinovo mišljenje i to je pogrešno. Većina Amerikanaca pojma nema zašto je počeo rat i koji su ciljevi Kremlja - rekao je Karlson, a BBC i Kristijan Amanpur iz CNN požuirili su da odgovore da im iz Kremlja nikad nije odgovoreno na zahteve za intervju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading