AMERIKA SE HVATA ZA GLAVU ZBOG INTERVJUA TAKERA KARLSONA SA PUTINOM! Kirbi naciju moli samo jedno!

Autor:

Svet

08.02.2024

23:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mislim da će se američki narod pokolebati zbog jednog intervjua, rekao je Kirbi na brifingu za novinare, prenosi RT.

AMERIKA SE HVATA ZA GLAVU ZBOG INTERVJUA TAKERA KARLSONA SA PUTINOM! Kirbi naciju moli samo jedno!

Foto: Tanjug/AP

Portparol Saveta za nacionalnu bezbednost Bele kuće Džon Kirbi, izjavio je danas da intervju američkog voditelja Takera Karlsona sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom neće promeniti stav američke javnosti o podršci Ukrajini. Kirbi je istakao da ne veruje da će jedan intervju imati značajan uticaj na čvrst stav američkog naroda po pitanju podrške Ukrajini.

- Ne mislim da će se američki narod pokolebati zbog jednog intervjua - rekao je Kirbi na brifingu za novinare, prenosi RT.


Kirbi je naglasio da Amerikanci ne bi trebalo da slepo veruju onome što Vladimir Putin izgovori u intervjuu, upozoravajući da je važno sagledati širu sliku i uzeti u obzir kontekst izjave ruskog predsednika.

Voditelj Taker Karlson najavio je da će intervju sa predsednikom Putinom biti objavljen tačno u ponoć po srednjoevropskom vremenu. Očekuje se da će ovaj razgovor izazvati veliku pažnju javnosti s obzirom na značajne političke i bezbednosne teme koje su bile predmet razgovora.

Kirbi je takođe istakao da je važno da američka javnost bude oprezna kada su u pitanju izjave Vladimira Putina, naglašavajući da je neophodno pravilno proceniti informacije koje dolaze od ruskog lidera. S obzirom na kompleksnost odnosa između Sjedinjenih Američkih Država i Rusije, kao i na aktuelnu situaciju u vezi sa Ukrajinom, kritičko sagledavanje Putinovih izjava je od suštinskog značaja.

Bonus video



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading