ŠMEKERČINA NOLE! Đoković GLEDAO Mesija, pa "ZAVRŠIO" u društvu poznatih fudbalerki! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.02.2024

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta pokazao kakav je kavaljer.

ŠMEKERČINA NOLE! Đoković GLEDAO Mesija, pa "ZAVRŠIO" u društvu poznatih fudbalerki! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Novak Đoković je još jednom pokazao svoju popularnost u Sjedinjenim Američkim Državama, pošto se nedavno pojavio na utakmici MLS lige, između Los Anđeles Galaksija i Inter Majamija.

Publika je ovacijama dočekala objavu njegovog imena, a mnogi su jedva čekali da mu uzmu autogram ili se fotografišu sa njim. Međutim, dok je uživao u atmosferi meča, dve misteriozne devojke su mu prišle kako bi se fotografisale sa njim, da bi kasnije otkriveno kako su to američke fudbalerke Kristen Pres (35) i Tobin Hit (35), dvostruke šampionke sveta sa nacionalnim timom Jenkija, 2015. i 2019. godine.

Dok je Novak Đoković prisustvovao utakmici, nije ni slutio da će ga dve poznate američke fudbalerke zatražiti da se fotografišu sa njim. Kristen i Tobin su, takođe, zbog velikog uspeha sa selekcije SAD, privukle pažnju kako publike, tako i samog Novaka, dok su se slikali na tribinama.

 

 

Ovaj neplanirani susret izazvao je veliku pažnju javnosti, posebno zbog činjenice da su ove fudbalerke u vezi već nekoliko godina, što je dodatno pojačalo interesovanje za njihov susret sa prvim reketom sveta.

Novak Đoković je još jednom pokazao svoju harizmu i popularnost, a susret sa Kristen i Tobin definitivno je bio neočekivan i zanimljiv detalj koji je privukao pažnju medija i javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading