ZBOG OVOGA JE NAJVEĆI: Novak Đoković POMOGAO mladom teniseru! Od IDOLA do PRIJATELJA!

Autor:

Sport

23.02.2024

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole je stvarno jedinstven..

ZBOG OVOGA JE NAJVEĆI: Novak Đoković POMOGAO mladom teniseru! Od IDOLA do PRIJATELJA!

Foto: Instagram/mensik.jakub

Novak i Jakub

Jakub Menšik(18)  je mladi teniser iz Češke koji je došao u žižu javnosti nakon fantastičnih rezultata u Dohi.

Naime, Jakub je izbacio Aleksandra Davidoviča Fokinu, Endija Mareja, a potom i Andreja Rubljova te se tako palasirao u polufinale.

Menšik je više puta isticao da mu je teniski idol Novak Đoković, da je zbog Srbina i počeo da trenita tenis, a onda je Nole učino nešto što bi malo ko.

Pozvao je Jakuba da treniraju zajedno i da provedu vreme i van terena.

- Bilo je to posle finala Australijan opena nakon 2022. godine. Znao je da je moj najveći idol, pa me je pozvao u Beograd, a zatim i u Crnu Goru da provedemo nekoliko dana zajedno, trenirajući, znate, radeći sve stvari van terena takođe. Zaista je lepo što me je jedan od najboljih igrača u istoriji pozvao i što sam imao priliku da igram protiv njega, da treniram s njim. Sve te doživljene situacije i saveti za budućnost i za mečeve su zaista korisni - rekao je Menšik.

 

 

Istakao je i kako mu je Đoković dao više saveta.

- Nije to bilo samo jedan savet. Znate, to je bila kombinacija malih stvari, onoga što on radi drugačije van terena, na terenu. Za mene, samo sam ga posmatrao i, znate, pokušavao da analiziram njegove rutine i sve - zaključio je Menšik.

 Menšika očekuje polufinalni meč u Dohi protiv Gaela Monfisa, a za ovog mladog momka uz mentorstvo koje ima od strane najboljeg u istoriji, samo je nebo granica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading