ZATO JE NAJBOLJI U ISTORIJI! Novaka Đokovića RAZBESNELI, pa ih je RAZBIO!

Autor:

Sport

23.02.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole je pokzao po ko zna koji put da mu nema ravnog.

ZATO JE NAJBOLJI U ISTORIJI! Novaka Đokovića RAZBESNELI, pa ih je RAZBIO!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser Novak Đoković osvanuo je na naslovnoj strani čuvenog časopisa "Sport Ilustrejted".

Uz simboličan naslov : "GOAT debata je gotova", najbolji teniser svih vremena govorio je za američke medije baš onako kako treba - bez dlake na jeziku.

 

 

Osvrnuo se na teške, kao i na lepe trenutke, a posebno je upečatljivo bilo kako je prokomentarisao poraz na Vimbldonu od Karlosa Alkaraza.

- To me je toliko razbesnelo da sam morao da dođem i pobedim sve na američkom tlu, što sam i učinio - ispričao je Đoković dok je i novinar primetio da je upotrebio izraz "što sam i učinio", što ga razlikuje od Federera i Nadala koji su uvek "pričali u rukavicama" i nisu smeli da budu potpuno iskreni. 

- Osećam sada veću ljubav kada je u pitanju publika, osećam da me više cene i poštuju, a možda je to zato što Federer i Nadal nisu tu - dodao je Novak.

Novinare je zanimalo i kada planira da završi karijeru.

- Možda će trenutak postati bliži kada prestanem da osvajam gren slemove i kada ne budem u stanju da budem među glavnim kandidatima za velike titule. Kada mladi momci počnu da me šutiraju, onda ću verovatno početi da razmišljam i da se pitam da li da nastavim. Ali, za sada je sve u redu - zaključio je Nole uz osmeh.

Za Đokovića sledi američka turneja u Indijan Velsu i Majamiju gde će ciljevi kao i uvek biti najviši. Janik Siner je nakon osvajanja Australijan opena u strašnoj formi, tome je dodao i titulu u Roterdamu, te je postao treći teniser planete.

Mladi lavovi vrebaju iza ćoška i čekaju da preuzmu primat, ali... Novak se još uvek pita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading