ĐOKOVIĆ NIJE SAMO ODLIČAN TENISER, VEĆ IMA I "OKO" ZA TAKVE! Mladi Čeh čiji je talenat samo Nole video priredio potpunu SENZACIJU!

Autor:

Sport

22.02.2024

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko je ovo očekivao?

ĐOKOVIĆ NIJE SAMO ODLIČAN TENISER, VEĆ IMA I "OKO" ZA TAKVE! Mladi Čeh čiji je talenat samo Nole video priredio potpunu SENZACIJU!

Foto: Instagram/mensik.jakub

Novak i Jakub

Neverovatan uspon mladog tenisera Jakuba Menšika

Mladi Čeh, Jakub Menšik, priredio je pravu senzaciju na turniru u Dohi plasiravši se u polufinale i time potvrdivši svoj izuzetan talenat. Sa samo 18 godina, Menšik je nadigrao petog tenisera sveta, Andreja Rubljova, osiguravši sebi mesto među prvih 100 tenisera na ATP listi. Sa trenutnim 94. mestom, postaće najmlađi član ovog elitnog kluba od ponedeljka.

Novak Đoković kao mentor i inspiracija

 

 


Ono što čini Menšika posebno zanimljivim jeste činjenica da je Novak Đoković prepoznao njegov talenat pre dve godine i pružio mu podršku, čak ga dovevši u Beograd i Porto Montenegro kako bi zajedno trenirali. Sam Menšik je istakao da je Novak njegov teniski idol i da je zbog njega počeo da se bavi tenisom. Đoković je čak gledao Menšikovo finale juniorskog Australijskog opena na televiziji, oduševljen njegovim umećem.

Impresivni uspesi na turnirima

Menšik je već ostvario značajne rezultate, postavši najmlađi četvrtfinalista u istoriji turnira u Dohi, a sada i polufinalista. Letos je na Ju-Es openu počeo iz kvalifikacija i postao najmlađi učesnik trećeg kola još od 1990. godine. Njegov izuzetan uspon na teniskoj sceni ne može a da ne impresionira ljubitelje tenisa.

Očekivanja od polufinalnog meča

U polufinalu ga očekuje susret sa pobednikom francuskog derbija, što će biti prava prilika da pokaže svoje umeće. Menšikov neverovatan uspon i talenat obećavaju svetlu budućnost u svetu tenisa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading