HOĆE LI SE CRNE SLUTNJE OBISTINITI? Klub ODUSTAJE od takmičenja - zvanična potvrda još uvek nije stigla!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.02.2024

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičenje će u prolećnom delu sezone biti siromašnije za jedan klub?

HOĆE LI SE CRNE SLUTNJE OBISTINITI? Klub ODUSTAJE od takmičenja - zvanična potvrda još uvek nije stigla!

Foto: FK Susek

Fudbalski klub Susek iz istoimenog mesta u opštini Beočin, jesenji deo sezone u okviru Prve novosadske lige okončao je na poslednjoj poziciji sa svega pet osvojenih bodova i bilo je jasno da im predstoji grčevita borba za opstanak u elitnom rangu novosadskog fudbala.

 

Ekipa je zabeležila skor od jedne pobede, dva remija i čak 12 poraza, a o ostvarenjima tokom uvodnih takmičarskih meseci govori i podatak da su fudbaleri Suseka postigli svega deset pogodaka, dok se njihova mreža tresla 59 puta.

Navedeno ostvarenje svakako je bilo iznenađujuće kada je u pitanju prošlosezonski vicešampion drugog ranga u okviru Novog Sada (74 osvojena boda i gol količnik 112:9), ali se čini da je objašnjenje za navedeno stiglo ove zime.

Naime, kako prenosi Instagram stranica "NSuzivo.sport" Susek neće nastaviti takmičenje u sezoni 2023/24, a kako navode, razlog za odustajanje od prvenstvene borbe jesu finansije.

Za sada nema niti potvrde, niti demantija navedene vesti, a istovremeno niti jedna strana ne izveštava o (ne)održavanju konferencije za medije koja je bila najavljena.

Foto: FK Susek

Uslovi za rad i takmičenje u Suseku su sjajni

 

Susek je klub koji se prethodnih godina istakao kao sportski kolektiv koji poseduje sjajne uslove kako za treninge, tako i za odigravanje utakmica i shodno tome navedena informacija zaista predstavlja veliko iznenađenje.

Ostaje da se vidi hoće li Prva novosadska liga od proleća brojati 15 fudbalskih klubova, a treba podsetiti da je Susek u prolečnoj premijeri trebao da ugosti jesenjeg vicešampiona, ekipu OFK Siriga.

Za sada ostaje veliki znak pitanja, na koji sportska javnost očekuje odgovor.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading