POBEDA JE OBAVEZA: Šapčani uoči prolećne premijere nemaju dilemu - U ODLIČNOJ SMO FORMI!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.02.2024

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se nakon puna dva i po meseca "bubamara" ponovo zakotrlja na prvoligaškim terenima.

POBEDA JE OBAVEZA: Šapčani uoči prolećne premijere nemaju dilemu - U ODLIČNOJ SMO FORMI!

Foto: FK Mačva Šabac

Fudbaleri šabačke Mačve jesenji deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončali su na osmoj poziciji, mestu koje po okončanju ligaškog dela takmičenja vodi u plej-of fazu, što je i primarni cilj popularnih "čivijaša".

 

Ekipa iz grada na obali Save u nastavak takmičenja uazi sa skorom od sedam pobeda, isto toliko poraza i šest remija, a premijernom takmičarskom susretu u 2024. godini dočekaće jednog od glavnih konkurenata za plasman u doigravanje, ekipu OFK Vršca.

Tim povodom u prostorijma kluba je održana konferencija za medije na kojoj su svoja očekivanja izneli šef stručnog štaba Nemanja Glušica, kao i prvotimci Igor Ristivojević i Pavle Radunović.

- Posle dužeg vremena ulazimo u takmičenja sa odličnom formom. U svojoj kući na svom terenu, u svom gradu, kao ekipa imamo obavezu da pobedimo - nema dilemu šef struke šabačkih fudbalera.

Kapiten Ristivojević je posebno istakao sjajnu atmosferu koja vlada u ekipi:

- Atmosfera u klubu je odlična, raduje me da kao kapiten mogu dati svoj doprinos ekipi. Spremni smo za utakmicu i jedva čekamo subotu i izlazak na teren. Idemo na pobedu i obom prilikom pozivamo navijače i publiku da dođu u što većem broju i pomognu nam da budemo u play-off-u.

Pun optimizma uoči starta prolećnih borbi je i napadač Pavle Radunović:

- Mnogo mi je drago što sam postigao gol na generalnoj probi prošle subote. Nadam se da ću tako nastaviti u sezoni i dati što više golova, kako bih pomogao svom timu da ostvarimo dobre rezultate u narednom periodu.

 

- Prva liga Srbije, 21. kolo:

Mačva (Šabac) - OFK Vršac (Vršac)

Stadion: FK Mačva, Šabac

Datum: Subota, 24. februar

Početak: 16 časova

Treba napomenuti da će navedeni susret na šabačkom sportskom objektu imati i humanitarni karakter. Sva sredstva od prodaje ulaznica tog dana biće opredeljena za pomoć šestogodišnjem dečaku iz Šapca, Filipu Stanojeviću, korisniku Fondacije "Budi human" sa ciljem da se obezbede sredstva za njegovo lečenje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading