ĐOKOVIĆ JE VELIKAN, JA NISAM! Alkaraz šmekerski odgovorio na trik-pitanje!

Autor: M. M.

Sport

16.02.2024

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Da bi bio genije, moraš da budeš dobar u svemu, a ja treba još mnogo da napredujem".

ĐOKOVIĆ JE VELIKAN, JA NISAM! Alkaraz šmekerski odgovorio na trik-pitanje!

Foto: printscreen/Instagram/Djoker Nole

Novak Đoković i Karlos Alkaraz

Karlos Alkaraz, drugi teniser sveta, započeo je turnir u Buenos Ajresu pobedom nad Kamilom Ugom Karabeljom sa 6:2, 7:5, a nakon meča je, između ostalog, govorio i o tome šta je naučio iz prošlosezonskih poraza, Novaku Đokoviću, izazovima...

Turnir u prestonici Argentine bio je iz kategorije 250.

- Ja sam momak koji su uvek trudi da se ne saplete o isti kamen dva puta, onaj sam koji uči iz grešaka i postaje bolji. Rekao sam na konferenciji za medije posle poraza od Đokovića na Rolan Garosu da ne bih uradio istu stvar u istoj situaciji, da ću napredovati. To sam i uradio na Vimbldonu - rekao je Karlos Alkaraz.

Teniser iz Španije ima 20 godina i veruje da je uveliko sazreo kao igrač.

- Morate da napredujete, ima mnogo mečeva i mnogo uspona i padova. Pokušavamo da rastemo na svakiom meču, tako da je i Karlos zreliji. Od Vimbldona, sezona nije bila sasvim dobra i naučili smo iz toga kako nam se isto ne bi ponovilo ove godine. Ne smatram sebe velikanom. Dobar sam igrač, ali imam samo 20 godina. Imam određenog iskustva, ali ne smatram da sam velikan. To su Federer, Rafa i Đoković. Da bi bio genije, moraš da budeš dobar u svemu, a ja treba još mnogo da napredujem. Ostvario sam velike stvari, ali sam još daleko od tog zvanja - zaključio je Alkaraz.

Karlitos će u narednom kolu turnira u Buenos Ajresu igrati protiv Andree Vavasorija u petak ne pre 22.30 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading