NOVAK TRENIRAO U AMERICI! Jedan DETALJ na Đokoviću VEOMA je ZABRINUO navijače! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.02.2024

23:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as ponovo učestvuje na američkoj turneji.

NOVAK TRENIRAO U AMERICI! Jedan DETALJ na Đokoviću VEOMA je ZABRINUO navijače! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Najbolji svetski teniser Novak Đoković vredno se priprema za svoj prvi nastup na Masters turniru u Indijan Velsu od 2019. godine.

Posle dolaska u Sjedinjene Američke Države, Nole je održao trening pred studentima Univerziteta UCLA, privlačeći veliku pažnju prisutnih.

Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju jeste steznik koji je nosio na desnoj ruci tokom treninga, izazivajući zabrinutost među njegovim navijačima.

Ova situacija je podsetila na Đokovićevu prethodnu povredu lakta, te se sada postavlja pitanje da li će nositi steznik na startu turnira u Indijan Velsu.

Nakon dolaska u SAD, Đoković je zajedno sa Rafaelom Nadalom održao treninge, a zatim se uputio ka Indijan Velsu, gde je održao trening pred studentima Univerziteta UCLA.

Ova neobična lokacija za trening tenisera svetskog ranga izazvala je veliku pažnju, a prisutni su želeli da zabeleže trenutak sa slavnim sportistom. Ipak, fokus je ubrzo preusmeren na steznik koji je Novak nosio na desnoj ruci, podsećajući na njegovu prethodnu povredu lakta.

Novak Đoković će imati priliku da osvoji svoju 41. masters titulu u karijeri, kao i da osvoji novih 1.000 ATP bodova na turniru u Indijan Velsu, koji se održava od 6. do 17. marta.

Povratak na scenu nakon duže pauze i pitanje oko steznika na ruci dodatno su zainteresovali javnost za Đokovićev nastup na ovom prestižnom turniru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading