SAUDIJCI NEMAJU MILOSTI! Pokrenuta ISTRAGA protiv Kristijana Ronalda!

Autor:

Sport

27.02.2024

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalac na udaru zbog incidenta.

SAUDIJCI NEMAJU MILOSTI! Pokrenuta ISTRAGA protiv Kristijana Ronalda!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo našao se pod istragom zbog gesta koji je uputio ka navijačima nakon pobede Al Nasra nad Al-Šababom u Saudijskoj Pro ligi.

U snimku sa utakmice može se čuti kako navijači izazivaju Portugalca skandirajući ime njegovog dugogodišnjeg rivala Lionela Mesija.

Ronaldo je zatim pokazao gest cupkanja rukom uz uho, upijajući skandiranje publike. Nakon toga je uputio gest prstima ka preponama u pravcu gledalaca na tribinama.

"Dejli mejl" se o ovoj kazni poziva na saudijske medije i tvrdi da će Ronaldo morati da plati i novčanu kaznu.

U nedeljnoj utakmici između ova dva rivala iz Rijada, Ronaldo je nastavio svoj golgeterski niz iz penala i postigao pogodak za Al Nasr, što je njegov 22. gol u 20 nastupa ove sezone.

Međutim, Al-Šabab je izjednačio takođe sa "bele tačke" pre poluvremena, da bi Al-Nasr ponovo stekao vođstvo u drugom poluvremenu. Ponovo je Al Šabab odgovorio izjednačenjem, ipak, drugim pogotkom na meču Taliska je duboko u zaostalom vremenu stavio tačku na ovaj meč - 3:2.

Uprkos pobedi, Al Nasr i dalje ima veliki bodovni zaostatak za Al Hilalom, za koji sa uspehom nastupaju srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading