VAŽNO OBAVEŠTENJE SA MARAKANE! Ovo svi zvezdaši MORAJU da čuju!

Autor:

Sport

27.02.2024

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli u subotu (9. marta) dočekuju najljućeg rivala iz Humske, u 172. Večitom derbiju.

VAŽNO OBAVEŠTENJE SA MARAKANE! Ovo svi zvezdaši MORAJU da čuju!

Foto: Starsport

Uoči 172. Večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana (subota, 9. mart), predsednik srpskog šampiona Svetozar Mijailović se obratio navijačima, ističući značaj predstojećeg meča i rezultate koje je ekipa postigla na početku prolećne sezone.

- Odlično je sve što smo dosad uradili. Važno je da ekipa ulazi u formu, zalaganje i dobar rad uočljivi su na svakom meču i treningu. Očigledno je da idemo uzlaznom linijom. Najbitnije je da postižemo golove i pobeđujemo. Rezultati su jedino merilo uspešnosti, sve drugo je neka pretpostavka. Ciljevi ostaju isti - prvo mesto u Superligi i Kup Srbije, do njih možemo samo pobedama - rekao je Svetozar Mijailović u razgovoru za "Žurnal".

Foto: FK Crvena zvezda

Svetozar Mijailović

Izabranici Vladana Milojevića su ostvarili značajne pobede na početku prolećne sezone, nadigravši Voždovac, Novi Pazar i Čukarički. Ovi rezultati bili su povod za obraćanje Svetozara Mijailovića navijačima koji je naglasio da neće komentarisati pojedince u ekipi, ali je istakao važnost narednog meča protiv TSC-a, kao pripremu za večiti derbi sa Partizanom.

- Drugi neka ocenjuju pojedinačno igrače. Bitno je da tim funkcioniše. Svaki trening je jako dobro organizovan i sistematičan, insistira se na uklanjanju nedostataka sa mečeva kroz trenažne procese - istakao je predsednik Crvene zvezde.

Najavljujući večiti derbi, Mijailović je istakao da je ovo pravi trenutak da se tim pripremi za ovaj važan meč.

Utakmica sezone zakazana je na Marakani od 17 časova, a prvi čovek kluba iz Ljutice Bogdana je naglasio značaj podrške koju će ekipa dobiti od svih zvezdaša.

Pre okršaja sa Partizanom, crveno-bele čeka još jedan težak duel u Bačkoj Topoli, protiv ekipe TSC u derbiju 23. kola Superlige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading