NA DANAŠNJI DAN! Odigran je jedan od NAJSPEKTAKULARNIJIH večitih derbija!

Autor:

Sport

27.02.2024

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč je završen rezultatskim preokretom.

NA DANAŠNJI DAN! Odigran je jedan od NAJSPEKTAKULARNIJIH večitih derbija!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su pobedu od 2:1 u gostima protiv Partizana, nakon preokreta u 24. kolu Superlige Srbije odigranog na današnji dan 2016. godine u Humskoj.

Crno-beli su poveli u 17. minutu preko Sedrika Gogue, ali je Zvezda uspela da preokrene rezultat golovima Luisa Ibanjeza u 24. i Uga Vijeire u 32. minutu.

Meč je obeležilo nekoliko spornih situacija, što je rezultiralo višestrukim prekidima. "Parni valjak" je smatrao da je oštećen u dve ključne situacije od strane glavnog sudije Vlade Glođovića.

Najpre, u Partizanu su tvrdili da su trebali da dobiju penal u 12. minutu nakon što je Marko Petković oborio Nemanju Mihajlovića. Sledeća sporna situacija bila je poništen gol kluba iz Humske u drugom poluvremenu zbog navodnog ofsajda, koji je registrovao pomoćni sudija Nemanja Petrović.

Foto: Starsport

Luis Ibanjez

Po završetku meča, mnogo se pričalo o odlukama sudija, posebno o glavnom sudiji Vladi Glođoviću. Partizan je izrazio nezadovoljstvo zbog spornih odluka, dok su navijači Crvene zvezde slavili pobedu i preokret.

Ova pobeda je omogućila srpskom šampionu da pobegne na 32 boda razlike od večitog rivala, koji je tada bio na šestom mestu na tabeli, dok je Zvezda vezala 21. pobedu u Superligi.

Taj večiti derbi je definitivno ostavio traga zbog kontroverzi koje su ga pratile, ali je istovremeno doneo i veliku radost delijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading