POKUŠAJ ATENTATA NA TAKERA KARLSONA! U Moskvi UHAPŠEN MUŠKARAC optužen da mu je UKRAJINSKA OBAVEŠTAJNA SLUŽBA platila da postavi EKSPLOZIV u automobil američkog novinara! (VIDEO)

Autor:

Svet

27.02.2024

06:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za to ubistvo uhapšenom muškarcu nuđeno je 4.000 dolara.

POKUŠAJ ATENTATA NA TAKERA KARLSONA! U Moskvi UHAPŠEN MUŠKARAC optužen da mu je UKRAJINSKA OBAVEŠTAJNA SLUŽBA platila da postavi EKSPLOZIV u automobil američkog novinara! (VIDEO)

Foto: Credit: Gavriil Grigorov / Sputnik / Profimedia

U Moskvi je upravo uhapšen čovek, optužen da mu je ukrajinska obaveštajna služba platila da postavi eksplozivnu napravu u vozilo Takera Karlsona i ubije istaknutog američkog novinara dok je bio tamo da intervjuiše Putina. Čovek je tvrdio da mu je obećano 4.000 dolara da ubije Karlsona, navodi se na "X" nalogu Simona Atebe, koji je uz poruku građanima, postavio i video snimak muškarca. 

Podsetimo, za to ubistvo uhapšenom muškarcu nuđeno je 4.000 dolara. 

 

 

Takođe, Intervju ruskog predsednika Vladimira Putina koji je dao američkom novinaru Takeru Karlsonu do sada je prikupio više od 160 miliona pregleda na društvenoj mreži "Iks“ gdje je objavljen kompletan intervju.

Objava američkog novinara prikupila je više od 910 hiljada "lajkova", a podeljena je više od 280 hiljada puta.

Intervju Putina američkom novinaru podigao je buru u zapadnim medijima.

Ruski filozof Aleksandar Dugin ocenio je da je intervju ruskog predsednika Vladimira Putina sa američkim novinarom Takerom Karlsonom istorijski i "najuspješniji događaj u medijskoj politici od početka specijalne operacije".

Dugin je istakao da je ovaj intervju namenjen zapadnoj publici koja ne zna ništa o ruskoj istoriji, kako bi shvatila da su Rusi i Ukrajinci jedan narod, a takve lekcije su važne.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov ranije je rekao da ruski predsednik nije unapred tražio od Karlsona da mu dostavi pitanja koja će mu postaviti tokom intervjua.

Oni koji žele slabu vlast u Rusiji su ludaci, ali nažalost Ameriku vode upravo takvi poput predsjednika Bajdena i Viktorije Nuland, rekao je američki voditelj Taker Karlson u video komentaru na svom sajtu nakon intervjua sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

Putin odgovorio Karlsonu ko je digao u vazduh "Severni tok"

"Nas vode ludaci. Predsednik i onaj otrovni moron Viktorija Nuland. 'Mi ćemo smeniti Putina'; I šta onda? Šta se desilo u Libiji nakon što smo 'smenili' Gadafija? Šta se desilo u Iraku", upitao je Karlson nakon intervjua sa Putinom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading